Kako da instaliram Carplay u svoj BMW Z4?

Kako da instaliram Carplay u svoj BMW Z4?

Kako da instaliram Carplay u svoj BMW Z4?

Da biste poboljšali udobnost na svom BMW Z4 i bezbedno vozili, nema ništa bolje nego imati ugrađeni sistem koji je razvila kompanija iz Cupertina: Apple CarPlay.

Na tržištu su modeli sve brojniji. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, neophodno je pronaći CarPlay modul kompatibilan sa vašim vozilom.

Jeste li ga naručili? Dostavljeno vam je i imate ga u svojim rukama? Pa kako instalirati CarPlay u svoj BMW Z4? Koji su glavni koraci koje treba slediti? Hajde da saznamo.

 

ZAŠTO CARPLAY U VAŠEM BMW Z4?

Poslednjih godina prodaja iPhone-a neprekidno raste širom sveta, stoga i uspeh CarPlay-a, popularnog Apple-ovog sistema u automobilu.

Imati CarPlay u BMW Z4 garancija je da ćete uživati u nekoliko karakteristika. Ukratko, sistem prenosi iPhone ekran na kontrolnu tablu vozila.

Da biste se kretali GPS-om, slušali muziku, upućivali i / ili primali pozive, slali i / ili slušali poruke ... vozač može jednostavno da koristi Siri glasovnog asistenta ili čak komande na upravljaču.

Takođe može da ima na desetine aplikacija na kontrolnoj tabli: Google Maps, Coyote, Waze, Maps, Deezer, Spotify, Apple Music itd.

 

KAKO INSTALIRATI CARPLAY U BMW Z4?

Instaliranje CarPlay-a u BMW Z4 traje samo nekoliko minuta. Evo koraka koje treba slediti:

- Pokrenuti vozilo;

- Povežite iPhone sa automobilom;

Postoje dva načina za povezivanje pametnog telefona sa BMW Z4:

 

Sa USB

Jednostavno povežite iPhone na kontrolnu tablu BMW-a Z4 pomoću originalnog USB priključka.

Imajte na umu da se utičnica u konzoli ne koristi za punjenje iPhonea. U ovom slučaju je bolje koristiti utičnicu upaljača.

 

Sa Bluetooth i Wifi

Da biste koristili CarPlay u bežičnom režimu, evo sledećih koraka:

- Uključite Bluetooth na iPhone-u;

- Pronađite Bluetooth na BMW ekranu;

- Izaberite Bluetooth na iPhone-u;

- Unesite bezbednosni kod u iPhone i na kontrolnu tablu;

- Potvrdite operaciju i to je gotovo;

Kada se manipulacija završi, CarPlay se automatski prikazuje na dodirnom ekranu BMW-a Z4.

 

KOJI CARPLAY MODUL ODABRATI?

Da biste svoj BMW Z4 opremili Apple CarPlay tehnologijom, izbor modula mora biti obavljen pažljivo. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odaberite model dostupan na Povoljne-navigacije.com!

Naš Apple CarPlay za BMW Z4 je jednostavan za instalaciju. Kompatibilan je sa komandama na upravljaču i omogućava vozaču da ima desetine aplikacija na bordu kao što su Waze, Spotify, Deezer itd.

Instalacija našeg modula se vrši za nekoliko minuta. Nema kablova za presecanje. I šlag na torti, modul se savršeno integriše sa BMW-om.

Evo instalacionog videa Carplay modula za BMW Z4: