Kako da instaliram Carplay u svoj BMW X1 sa CIC sistemom?

Kako da instaliram Carplay u svoj BMW X1 sa CIC sistemom?

Kako da instaliram Carplay u svoj BMW X1 sa CIC sistemom?

Bez sumnje, CarPlay je najpoznatiji sistem u automobilu na svetu. Appleovi timovi udvostručili su napore da nam ponude napredne funkcionalnosti kako bi poboljšali našu udobnost i sigurnost na bordu. Imajte na umu da instalacija takvog sistema mora biti obavljena pažljivo. Pa, kako instalirati CarPlay u BMW X1 sa CIC sistem?

Da biste saznali više, pročitajte članak do kraja!

 

ZAŠTO CARPLAY U BMW X1 SA CIC SISTEMOM?

Imati CarPlay u svom BMW X1 garancija je da ćete uživati u nekoliko karakteristika na bordu. Pored osnovnih opcija, sistem u automobilu vam omogućava da koristite glasovnog asistenta Siri za puštanje muzike, preslušavanje poruka na WhatsApp-u ili Facebook Messenger-u, navigaciju GPS-om itd. Takođe je moguće koristiti komande na upravljaču . Sve što vam treba je CarPlay model koji je kompatibilan sa ovom funkcijom.

Pored toga, na bordu je moguće imati na desetine aplikacija. Ako želite da slušate muziku, Apple-ov sistem u automobilu vam omogućava da koristite Spotify ili Deezer na bordu. Takođe ćete moći da koristite nezaobilazni GPS na navigaciji, poput Waze ili Google Maps.

Ukratko, karakteristike koje nudi ova tehnologija rastu. Pitanje je koji CarPlay modul odabrati i kako ga instalirati?

 

KOJI CARPLAY MODUL ZA BMW X1?

Za vaš BMW X1 sa CIC sistemom, CarPlay modul mora biti pažljivo urađen. Na tržištu je sve više modela i teško je pronaći pravog.

Povoljne-navigacije vam nude BMW Apple CarPlay modul sa CIC sistemom koji nikoga neće razočarati. Pored atraktivne cene, ima sve što vam je potrebno za sigurnu vožnju u vašem BMW-u X1. Na kontrolnoj tabli imaćete na raspolaganju desetine aplikacija: Waze, Coyote, Siri, Google Maps, Maps, Spotify, Deezer, Apple Music itd. Kompatibilan je sa kontrolama na volanu i zato će vam omogućiti da pozivate i / ili primate pozive tokom vožnje. Imajte na umu da je dostupan i glasovni asistent Siri.

Da biste iskoristili sve gore pomenute funkcije, moraćete da instalirate CarPlay modul na BMW. Kako to da uradite?

 

INSTALACIJA CARPLAY U BMW X1

Odabirom našeg CarPlay modula, instalacija će biti izvršena za nekoliko minuta. Nema potrebe da zovete profesionalca!

Naš modul je „Plug & Play“. Savršeno se integriše sa BMW-om. Prikaz će vas sigurno iznenaditi. Kao da je vozilo opremljeno originalnom opcijom CarPlay.

Da biste instalirali modul, nema žica ili kablova za rezanje. Samo spojite žice sa automobilom i gotovo je.

Podsećanja radi, CarPlay modul ima izlaz koji vam takođe omogućava da instalirate kameru za vožnju unazad. Sve po vrlo pristupačnoj ceni. Šta se više može tražiti?