Kako da instaliram Carplay u svoj Aston Martin DB11?

Kako da instaliram Carplay u svoj Aston Martin DB11?

Kako da instaliram Carplay u svoj Aston Martin DB11?

Danas broj sistema u vozilu nastavlja da raste. Ali vrh podijuma i dalje zauzima firma iz Cupertina sa svojim rešenjem nazvanim "Apple CarPlay". Appleov sistem za automobil ugrađen je u milione vozila širom sveta i to nije uzalud. Karakteristike koje Apple nudi vozačima premašuju njihova očekivanja, a glasovni asistent Siri je jedna od njih.

Ako ste ovde, to je verovatno zato što želite da instalirate CarPlay u svoj Aston Martin DB11. Došli ste na pravo mesto! Hajde da zajedno saznamo kako da iskoristimo sve funkcije dostupne u Appleovom sistemu u automobilu. Idemo !

 

CARPLAY U ASTON MARTINU DB11

Imati CarPlay u svom Aston Martin DB11 je garancija uživanja u nekoliko funkcija na bordu. Sistem u automobilu omogućava proizvođaču automobila da na kontrolnoj tabli prikaže nekoliko korisnih aplikacija kao što su Waze ili Maps za pronalaženje najbrže rute, Spotify ili Deezer za slušanje muzike itd.

Sistem takođe omogućava vozaču da koristi Siri glasovnog asistenta za pozivanje  i / ili primanje telefonskog poziva, čitanje poruke, navigaciju na GPS-u, slušanje muzike, promenu radio stanice itd. Appleova tehnologija je takođe kompatibilna sa kontrolama na upravljaču .

Ukratko, opcije dostupne na Apple CarPlay-u rastu. Ako ga nemate u svom Aston Martin DB11, vreme je da ga nabavite.

 

AKTIVIRAJTE CARPLAY U ASTON MARTIN DB11

Aston Martin DB11 je automobil sa omogućenim Apple CarPlay-om. U ovom slučaju dovoljna je jednostavna aktivacija da biste imali koristi od toga. Ne postoji dodatna aplikacija za instaliranje.

Da biste postavili CarPlay, sledeći koraci su:

- Aktivirajte Siri na iPhone-u;

- Povežite telefon sa vozilom putem USB kabla;

- Pritisnite dugme za kontrolu glasa;

- Izaberite „dostupni automobili“;

- Pratite uputstva;

Jednom podešen, CarPlaiy će se automatski pojaviti na dodirnom ekranu navigacije.

Zaista je retko naći Aston Martin DB11 koji nije kompatibilan sa Appleovim sistemom u automobilu. Ali ako je to vaš slučaj, trebali biste znati da je moguće instalirati CarPlay modul na bordu kako biste u potpunosti iskoristili funkcije koje pruža Apple.