Kako da instaliram Carplay u moj Peugeot 208?

Kako da instaliram Carplay u moj Peugeot 208?

Kako da instaliram Carplay u moj Peugeot 208?

Bez oklevanja, CarPlay je najbolji sistem u automobilu koji možemo imati u našem Peugeot 208. Apple je udvostručio pružanje usluge vozačima prave tehnologije za njihove potrebe. Evo koraka za instaliranje CarPlay-a u Peugeot 208.

 

ZAŠTO CARPLAY U PEUGEOT 208?

Instaliranje Apple CarPlay-a u vaš Peugeot je garancija uživanja u nekoliko karakteristika na bordu.

Sistem u automobilu omogućava vam upućivanje i primanje poziva bez dodirivanja iPhone-a. Za pozivanje je moguće koristiti komande na upravljaču ili glasovni asistent Siri. Možete čak i da napišete tekstualnu poruku diktirajući naredbu.

Pored toga, CarPlay vam omogućava da pratite navigaciju na GPS-u odvojeno od one koja je instalirana u vozilu. Moguće je koristiti Waze, Google Maps itd. Za slušanje muzike dostupno je nekoliko aplikacija. Isto važi i za ljude koji žele da slušaju podkastove ili audio knjige tokom vožnje.

Ukratko, Apple CarPlay nudi na desetine funkcija u automobilu za sigurnu vožnju. Da biste to iskoristili, samo odaberite navigaciju koja najbolje odgovara vašem vozilu. U našoj internet prodavnici, Apple CarPlay za Peugeot sa SMEG sistemom je najprikladniji modul za 208 od 2012. do 2016. Takođe se može instalirati u 508 od 2013. do 2016. godine.

 

KORACI ZA UGRADNJU CARPLAY-a U PEUGEOT 208

Da biste instalirali CarPlay u Peugeot 208, imate dve mogućnosti: USB priključak i Bluetooth.

Za USB priključak morate samo da priključite iPhone kabal na instrument tablu automobila. Imajte na umu da se ovaj priključak ne koristi za punjenje pametnog telefona. Da biste ga napunili, bolje je koristiti adapter na utičnici upaljača.

Evo Bluetooth-a za Bluetooth:

- Aktivirajte Bluetooth na iPhone-u;

- Potražite Bluetooth na ekranu Peugeot;

- Izaberite Bluetooth;

- Unesite sigurnosnu šifru na navigaciju u automobilu i na iPhone;

Kada se aktivacija završi, CarPlay će se automatski pojaviti na ekranu kontrolne table.

To je naravno u slučaju da imate originalnu aplikaciju Carplay, u suprotnom ćete morati da instalirate naš modul da biste iskoristili Apple Carplay / Android Auto i Mirror Link. Instalacija se vrši u PLUG and PLAy bez modifikacije ili presecanja kablova.