Kako aktivirati Carplay u Peugeot?

Kako aktivirati Carplay u Peugeot?

Kako aktivirati Carplay u Peugeot?

Apple CarPlay je među sistemima koji se nalaze u mnogim vozilima, i to ne bez razloga. U stvari, neki proizvođači ga automatski integrišu u svoje automobile ili nude kao „opciju“. U Peugeotu je ponekad neophodno aktivirati ovu tehnologiju da biste uživali u njoj. Pa kako aktivirati CarPlay u Peugeotu?

 

AKTIVIRANJE CARPLAY

Funkcionalnosti koje nudi Apple CarPlay su sve brojnije. Omogućava vam telefoniranje pokretanjem glasovne komande Siri, praćenje navigacije na drugom GPS-u od onog instaliranog u Peugeotu itd.

Ponekad se CarPlay ugrađuje „van kutije“ u Peugeot. U ovom slučaju nema potrebe da ga aktivirate. Inače je aktiviranje neophodna da biste iskoristili sve mogućnosti koje nudi ovaj sistem. Kako da to uradim?

Da biste aktivirali CarPlay, jednostavno povežite iPhone sa radiom putem USB kabla. Takođe je moguće koristiti Bluetooth opciju. Da biste to uradili, evo koraka koje treba slediti:

- Telefon mora biti u Bluetooth režimu;

- Povežite telefon u Bluetooth režim na Peugeot ekranu;

- Na ekranu kontrolne table i na iPhoneu unesite bezbednosni kod;

- Potvrdite rad na telefonu;

Ako čak i ova metoda ne funkcioniše, u vašem Peugeotu i nemate pristup Carplay-u, a jedini način da ga iskoristite je instaliranje SMEG ili NAC Carplay modula koji se nalazi u našoj prodavnici.

 

ODABERITE NAŠ MODUL ZA AKTIVIRANJE CARPLAY ZA VAŠ PEUGEOT

U većini slučajeva je neophodno koristiti modul za aktiviranje CarPlay-a u Peugeot vozilu. Da biste to uradili, jednostavno naručite model dostupan na našoj web stranici!

Instaliranjem modula u svoj automobil moći ćete da iskoristite sve funkcije koje nudi Apple CarPlay. Imaćete pristup svojim omiljenim aplikacijama na originalnom ekranu automobila, kao što su Waze, Siri, Google Maps, Apple Music, Spotify, Coyote, Maps itd. Kompatibilan je sa kontrolama na upravljaču i omogućava vam upućivanje i primanje poziva, slanje i primajte tekstove ... bez dodirivanja ekrana navigacije.

Imajte na umu da se instalacija modula vrši za nekoliko minuta. Nećete morati da zovete profesionalca!