Kako aktivirati Carplay u Citroenu?

Kako aktivirati Carplay u Citroenu?

Kako aktivirati Carplay u Citroenu?

Postoji razlog zašto je Apple CarPlay jedan od tih sistema u mnogim vozilima. Takođe, neki proizvođači ga automatski uključuju u svoje automobile ili ga nude kao „opciju“. U Citroenu, možda ćete morati da aktivirate tehnologiju da biste je iskoristili u automobilu. Dakle, kako aktivirati CarPlay u Citroenu?

 

APPLE CARPLAY, ČEMU SLUŽI?

Apple CarPlay nudi sve više funkcija. Omogućava vam da upućujete pozive pokretanjem glasovne komande Siri, navigaciju na zasebnom GPS-u umesto GPS-a koji je instaliran u Citroenu, itd.

CarPlay se ponekad instalira u Citroen "iz kutije". U ovom slučaju, nije potrebno da ga aktivirate. U suprotnom, mora biti aktiviran da biste uživali u svim opcijama koje pruža sistem. Kako se to radi?

Da biste aktivirali CarPlay, jednostavno povežite svoj iPhone sa navigacijom preko USB kabla. Bluetooth opcije su takođe dostupne. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 

POSTUPAK AKTIVACIJE

Povežite Bluetooth režim telefona sa ekranom Citroena;

Unesite sigurnosni kod na ekranu kontrolne table i na iPhone-u;

Proverite radnje na telefonu;

Ako ni to ne uspe, ne možete da koristite Carplay u svom Citroen-u, a jedini način da imate koristi od toga je da instalirate SMEG ili NAC Carplay modul u našoj prodavnici.

Izaberite naš modul da aktivirate CarPlay u svom Citroen-u!

U većini slučajeva morate da koristite modul da biste aktivirali CarPlay u Citroen-u. Za ovo, potrebno je samo da naručite modele dostupne na našoj veb stranici!

Instaliranjem modula u svoj automobil, možete uživati u svim funkcijama Apple CarPlay-a. Imaćete pristup svojim omiljenim aplikacijama kao što su Waze, Siri, Google Maps, Apple Music, Spotify, Coyote, Maps, itd. direktno na originalnom ekranu automobila. Kompatibilan je sa kontrolama na volanu, omogućavajući vam da upućujete i primate pozive, šaljete i primate SMS... bez dodirivanja ekrana vašeg iPhone-a.

Imajte na umu da će instalacija modula biti završena za nekoliko minuta. Ne morate zvati profesionalca!