JVC NAVIGACIJA sa ekranom osetljivim na dodir

JVC NAVIGACIJA sa ekranom osetljivim na dodir

JVC NAVIGACIJA sa ekranom osetljivim na dodir

Posedujete automobil i tražite navigaciju koja će vas pratiti na putovanjima. Ima ih dosta, ali ako tražite kvalitet, praktičnost i dobar izgled, morate pažljivo istražiti. Evo nekih informacija o JVC navigacijama sa ekranom osetljivim na dodir.

 

JVC : multimedijalni servis

Navigacija marke JVC nudi kompletan i kvalitetan multimedijalni servis. Ovi stereo uređaji za automobile imaju DVD plejer koji ne samo da radi dobro, već podržava većinu dostupnih formata, uključujući DivX, JEPG, MP3, WMA i mnoge druge. Ove navigacije takođe imaju FM tjuner, 4x50 W ampera, pa čak i ekvilajzer. Takođe imaju iPod audio/video kontrolu, ulaz za kameru, USB port, IR daljinski upravljač i druge funkcije koje možete sami da otkrijete. Očigledno je da je lista svega što ovi uređaji mogu da pruže veoma duga.

Dizajn JVC navigacije

U pogledu dizajna, JVC iznova inovira tako što vas tera da sanjate u smislu estetike. JVC uređaje karakteriše prelepa i potpuno glatka prednja strana. To je zapravo prelep video ekran od 3,5 inča sa praktičnom završnom obradom crnog klavirskog laka. U stvari, prednji deo ovih navigacija je opremljen tasterima osetljivim na dodir koji su vidljivi samo kada se navigacija uključi. Na osnovu estetskog plana, to je pravo remek-delo.

 

Povezivanje JVC navigacije

Kada je reč o povezivanju, ovaj brend takođe ima nekoliko iznenađenja. Njegove navigacije opremljeni su Bluetooth-om za telefoniju, vezom za satelitski radio i još više sa CD menjačem. Opremljen je sa nekoliko drugih modula za povezivanje osim za navigaciju. Pored toga, to su uređaji koji mogu istovremeno da se povežu sa dva telefona preko Bluetooth-a. Ono što je još interesantnije je da se pozivi sa bilo kog od dva uključena telefona mogu primiti samo pritiskom na dugme na glavnoj jedinici.

Koristeći svoj telefon, moguće je daljinski kontrolisati JVC navigaciju pomoću aplikacije „JVC Remote S“ samo jednostavnim pokretima prstiju.

 

JVC navigacija : kompatibilan WebLink™

Pored svih svojih karakteristika, JVC navigacije takođe imaju WebLink™ kompatibilnost. Jednostavan za upotrebu, WebLink™ vam pomaže da kontrolišete nekoliko aplikacija iz vašeg prijemnog seta. To je manje-više složen sistem i zahteva tri uslova da bi bio funkcionalan. Potreban vam je pomirljiv JVC medijski prijemnik, iPhone ili Android pametni telefon i na kraju, ali ne i najmanje važno, aplikacija koja radi sa WebLink-om. Zatim možete da koristite svoj prijemnik da biste imali potpunu kontrolu nad aplikacijama sačuvanim na vašem telefonu. Međutim, ovo rešenje za povezivanje je veoma korisno za vozača. Pomaže vozaču da dobije veću kontrolu nad svojim pametnim telefonom u kraćem vremenskom periodu.

Ovo su sjajne karakteristike JVC uređaja. Samo uzmite model po svom izboru i otkrijte više o ovim remek-delima.