Jeftine navigacije : gde ih pronaći?

Jeftine navigacije : gde ih pronaći?

Jeftine navigacije : gde ih pronaći?

Navigacija u automobilu vam se pokvarila? To više ne funkcioniše i želite da pronađete drugi model prilagođen vašem budžetu? Evo saveta kako pronaći jeftinu navigaciju!

 

Kupovina jeftine polovne navigacije

Na polovnom tržištu ponekad možete naći odlične ponude. Postoje dva načina za to:

- Sajtovi za oglašavanje: ovo su platforme na kojima privatnici nude svoju opremu na prodaju, uključujući navigacije. Uz malo sreće, može se naći navigaciju odličnog kvaliteta po niskoj ceni.

- Prodavaonice depozita-prodaje: to je mesto gde pojedinci polažu svoje navigacije, prema proceni prodavnice, što uzima procenat prodaje.

Generalno, cena polovne navigacije varira između 20 i 160 evra, ili čak i više za neke modele vrhunskog ranga.

 

Nova navigacija po niskoj ceni

Ako tražite jeftinu navigaciju, odaberite jeftiniji model zatvorenih očiju. Košta oko 30 evra i ima nekoliko mogućnosti:

- MP3 i USB ulaz;

- SD kartica;

- Dobra snaga itd.

Da biste u automobil instalirali navigaciju sa dodirnim ekranom, treba da izdvojite između 200 i 300 evra. Ovi modeli su opremljeni Bluetooth opcijom, integrisanim GPS-om, daljinskim upravljačem, opcijom kamere za vožnju unazad, funkcijom hands-free itd.

Ako vam budžet to dozvoljava, odlučite se za vrhunski model. Cena može da se kreće i do 700 evra, ili čak i više za neke uređaje.

 

Naručite navigaciju na Povoljne-navigacije

Da biste bili sigurni da ćete platiti pravu cenu, naručite navigaciju na Povoljne-navigacije! Imamo širok spektar uređaja za sve budžete. Naše cene prkose konkurenciji. Uključena je dvogodišnja garancija i vrhunska korisnička usluga sa pravim profesionalcima!

Za kvalitet naših uređaja, naše GPS navigacije pažljivo proizvode profesionalci, što nam omogućava da kupcima ponudimo opremu prilagođenu njihovim očekivanjima, a posebno njihovom budžetu. Za više informacija, ne ustručavajte se da posetite našu internet prodavnicu. Sigurno ćete pronaći ono što tražite!