Izbor prave USB navigacije

Izbor prave USB navigacije

Izbor prave USB navigacije

USB navigacije se sve češće ugrađuju u vozila i to nije uzalud. To je dodatak koji vam omogućava da slušate muziku u automobilu jednostavnim uključivanjem USB kabla ili telefonskog kabla. Ali kako odabrati navigaciju sa USB funkcijom? Sve ćemo objasniti!

 

Zašto USB navigacija ?

Bez sumnje, navigacija je neophodan deo opreme koji treba ugraditi u vozilo. Služi kao radio u automobilu i omogućava putnicima da slušaju muziku dok su na putu.

Na tržištu je sve više modela navigacija i izbor nije uvek lak. Da bi vaša „klasična“ navigacija nastavila sa radom, najviše se preporučuje model opremljen USB funkcijom.

 

Naš savet za izbor USB navigacije

Izbor USB navigacije ne može se improvizovati! Da biste bili sigurni da ste izabrali pravi model, evo najvažnijih kriterijuma koji ne smeju da nedostaju :

 

Audio snaga automobila

Odabrana navigacija za automobil mora odgovarati jačini zvuka vašeg vozila. Neki modeli se mogu priključiti na automobil sa 4 zvučnika, dok drugi trebaju samo 2 zvučnika.

Ukupna snaga vozila je takođe kriterijum koji se ne sme zanemariti. Na primer, za automobil od 40 W odaberite USB navigaciju od 60 W.

 

Veličina navigacije

Veličina ove opreme naziva se DIN. Postoje dve vrste DIN-a:

- 1-Din: pored svog praktičnog formata, ovaj model je ekonomičan i ima siguran sistem.

- 2-Din: ovo je vrhunski model opremljen LCD ekranom osetljivim na dodir, obrnutim radarom, DVD uređajem i GPS funkcijom.

 

Budžet

USB navigacija sa mnogim opcijama i funkcijama je relativno skupa. Zbog toga je preporučljivo odrediti budžet pre nego što počnete da tražite ovu opremu. Ne paničite! Za svaki budžet postoji po nešto.

Uzimajući u obzir elemente koje smo upravo pomenuli, sigurno ćete naručiti pravu USB navigaciju.