Izbor prave navigacije za Audi S3

Izbor prave navigacije za Audi S3

Izbor prave navigacije za Audi S3

Za Audi S3, izbor navigacije nije improvizovan! Da biste izabrali pravi model, treba uzeti u obzir neke stvari. Otkrijmo zajedno stavke koje treba razmotriti pre naručivanja navigacije za Audi S3. Idemo !

 

Kriterijumi za izbor navigacije?

Da biste odabrali navigaciju koja odgovara vašem Audiju S3, proverite kompatibilnost uređaja sa zvučnicima u vozilu i sistemom napajanja. Pronađeni model bi takođe trebalo da bude jednostavan za instalaciju ili barem uz njega priložiti uputstvo za upotrebu ako planirate da ga sami instalirate.

Performanse navigacije  jedan su od kriterijuma koji se ne sme zanemariti! Da biste imali koristi od kvalitetnog zvučnog sistema, morate proveriti vrh. To je ono što vam omogućava dobar kvalitet zvuka.

Jednostavnost upotrebe navigacije je još jedan kriterijum koji treba uzeti u obzir. Odabrani uređaj mora vozaču ponuditi prilično veliki ekran koji pojednostavljuje rukovanje i praktičnu i ergonomsku tehnologiju, kao što su mikrofon za glasovno upravljanje, HD dodirni ekran, kompatibilnost sa Play Store itd.

Sve u svemu, izbor navigacije treba da bude dobro osmišljen.

 

Koja navigacija za Audi S3?

Na tržištu su navigacije sve brojnije i njihov izbor nije uvek lak. Srećom , došli ste na pravo mesto!

Povoljne-navigacije vam nude jedan od najboljih modela na tržištu. Našu Android 10 navigaciju za Audi A3 i S3, sigurno će vam se svideti! Uređaj je opremljen HD ekranom osetljivim na dodir, GPS mapom za Evropu za navigaciju, CD / DVD pogonom, Bluetooth funkcijom, USB ulazom, SD karticom itd. Takođe radi sa Play Store-om, koji omogućava vozaču da instalira mnoge aplikacije, kao što su Waze, Spotify, Google Maps itd.

I šlag na torti, cena prkosi svakoj konkurenciji. Da biste saznali više, ne oklevajte i posetite našu internet prodavnicu!