Ispravno konfigurišite aplikaciju Coyote na Carplay

Ispravno konfigurišite aplikaciju Coyote na Carplay

Ispravno konfigurišite aplikaciju Coyote na Carplay

Coyote je jedna od najčešće korišćenih aplikacija na CarPlay-u. Imajte na umu da je aplikacija integrisana na više od 400 modela automobila kompatibilnih sa Appleovim sistemom u automobilu.

Na Coyote korisnik pristupa nekoliko informacija, uključujući:

- Upozorenja u realnom vremenu;

- Trenutna brzina ;

- Ograničenje brzine;

- Informacije o navigaciji itd.

Ali kako pravilno konfigurisati Coyote na CarPlay-u? Bacimo pogled.

 

KONFIGURACIJA COYOTE NA CARPLAY

2019. godine Coyote je konačno postao kompatibilan sa Apple CarPlay-om. To znači da vozači mogu uživati u svim funkcijama aplikacije na ekranu automobila.

Da biste postavili Coyote na CarPlay, potrebno je da preuzmete aplikaciju i instalirate je na svoj iPhone. Pored toga, neophodno je imati vozilo koje je kompatibilno sa Appleovim sistemom u automobilu.

Kada se aplikacija instalira na iPhone i iPhone poveže sa ekranom vozila, Coyote se automatski pojavljuje na kontrolnoj tabli i može se lako koristiti.

Treba napomenuti da je Coyote zasnovan na kartama Here. Dakle, vozač koristi 3D navigaciju i prikazuje promet u realnom vremenu itd.

Da biste koristili aplikaciju na Android Auto, neophodno je da koristite MirrorLink ili AppinCar.

 

FUNKCIJE KOJE NUDI COYOTE

Pored prikaza ograničenja brzine i trenutne brzine, Coyote omogućava vozaču da pristupi traci „izviđača“ i dugmetu da prijavi zajednici „zonu privremene opasnosti“ ili smetnje.

Coyote pomaže vozačima da izbegnu bljesak na putu tako što im šalje pouzdanija i vidljivija upozorenja. Zbog toga toliko ljudi koristi Coyote u svojim vozilima.

Podsećanja radi, neophodno je pretplatiti se na paket „Produžiti“ da biste koristili Coyote na CarPlay-u. Cena je 9,99 evra mesečno, znajući da je moguće iskoristiti 30 dana probnog perioda. Osnovni paket košta 5,99 evra mesečno, ali nema CarPlay.