Instaliranje Carplay-a u Jaguar F-Pace

Instaliranje Carplay-a u Jaguar F-Pace

Instaliranje Carplay-a u Jaguar F-Pace

Kao što verovatno znate, Apple CarPlay je najpopularniji automobilski sistem za vozače. Zbog toga toliko ljudi bira ovu tehnologiju kako bi poboljšalo svoje iskustvo vožnje u Jaguaru F-Pace. Ali kako instalirati CarPlay u ovo vozilo? Evo kako.

 

IZBOR CARPLAY MODULA KOMPATIBILNOG SA JAGUAR F-PACE

Pre nego što nastavite sa instalacijom ugrađenog sistema od brenda do Apple-a, neophodno je da odaberete CarPlay modul prilagođen vašem Jaguar F-Paceu. Izbor se mora obaviti pažljivo!

U našoj e-prodavnici nudimo vam kvalitetniji Jaguar F-Pace Apple CarPlay modul. I šlag na torti, cena prkosi svakoj konkurenciji. Imajte na umu da naš modul omogućava vozačima da instaliraju kameru za vožnju unazad.

 

INSTALACIJA CARPLAY-A U JAGUAR F-PACE

Da biste instalirali CarPlay u vaš Jaguar F-Pace, naša prodavnica vam nudi modul koji se može instalirati za nekoliko minuta, bez potrebe za instalatorom.

Ne brinite! Nećete morati da isečete žice ili uprtače ili da izvršite podešavanja. Naš modul se instalira u Plug & Play. Drugim rečima, integriše se lako i savršeno u vozilo.

Da biste instalirali CarPlay u automobil, morate ukloniti suvozačko sedište odvrtanjem 4 šrafa pre povezivanja modula. Nema kabla za presecanje!

Kada se instalacija završi pravilno, koristite Jaguarov ekran za navigaciju u meniju Apple CarPlay. Štaviše, Apple-ov ugrađeni sistem nudi vozačima zanimljive funkcije koje mogu poboljšati udobnost i sigurnost na bordu.

 

Evo instalacionog videa :

 

Podsećanja radi, Apple CarPlay omogućava vozačima da na svom Jaguaru F-Pace imaju nekoliko aplikacija, poput Waze, Coyote, Google Maps, Apple Muic, Maps, Deezer, Spotify i mnogih drugih. Sistem u automobilu takođe omogućava vozačima da upućuju i primaju pozive, šalju i / ili primaju poruke bez potrebe da dodiruju ekran komandne table ili iPhone. Samo koristite Siri ili komande na upravljaču.