Instalirajte GPS na BMW E93

Instalirajte GPS na BMW E93

INSTALIRAJTE GPS NA BMW E93

GPS je nezamjenjiv alat za optimizaciju vašeg putovanja i osiguravanje udobnosti dok vozite svoj BMW E93. Pored toga što je veoma praktičan za promene ruta, lako se može kombinovati sa ostalim karakteristikama navigacije. Saznajte sa nama kako da instalirate GPS na BMW E93.

 

Kako instalirati GPS na BMW E93

Procedura za instalaciju GPS-a na BMW E93 je ista kao i za sve moderne automobile sa navigacijom. Za početak, prvo bi trebalo da proverite da li je GPS za BMW E93 već aktiviran. Ako jeste, više ne morate da ga instalirate. Štaviše, možda ćete morati da ga ažurirate da biste nastavili da ga koristite. Da biste to uradili, preuzmite ažuriranje sa web lokacije proizvođača i instalirajte ga na navigaciju USB ključa.

Ako GPS vašeg BMW E93 još nije aktiviran, morate to učiniti instaliranjem GPS aplikacije: IGO ili Google Maps. Kada je aplikacija instalirana na vašoj navigaciji, možete početi sa navigacijom. Da biste se kretali po Google mapama sa navigacije u automobilu, jednostavno unesite naziv oblasti koju želite da istražite u traku za pretragu. Što se tiče IGO aplikacije, potrebno je da odete u podešavanja i izaberete svoju oblast u meniju „Region“. GPS vašeg BMW E93 je sada instaliran i spreman za navigaciju.

 

Zašto instalirati GPS na BMW E93?

Multimedijalni GPS je revolucionarna tehnologija koja ne samo da izgleda fantastično na vašem vozilu, već nudi i veoma napredne opcije. Zaista, imate mogućnost da kombinujete njegovu upotrebu sa drugim funkcijama navigacije kao što su muzičke aplikacije i kontrola zadnje kamere. Pošto vaš GPS može da se kombinuje sa kontrolom zadnje kamere, uvek ćete dobiti upozorenje u slučaju opasnosti, čak i tokom GPS navigacije.

Druga prednost ove tehnologije je što je opremljena Bluetooth sistemom koji omogućava permanentan striming muzike tokom vožnje. Sve što treba da uradite je da napravite svoju listu pesama sa pesmama koje možete da preuzmete direktno na navigaciju ili da ih unesete preko USB ključa. Ovaj GPS se takođe prilagođava glasovnim komandama i kontrolama na volanu. Na primer, možete čitati svoje poruke dok istražujete svoj GPS.

 

Različite vrste GPS-a za BMW E93

Što se tiče većine vozila, postoje tri klase GPS-a za BMW E93. One uključuju:

- GPS prve generacije, koji su povezani sa navigacijom, koji nude pojednostavljenu navigaciju sličnu onoj kod tradicionalnog GPS-a;

- Klasični GPS, koji su uglavnom opremljeni multimedijalnim sistemom i manje-više modernom navigacijom.

- GPS nove generacije, koji u potpunosti integriše Android Auto i Apple Carplay sisteme.

Neki GPS za BMW E93 (klasične i nove generacije) nude 3D GPS navigaciju i mogu se povezati sa retrovizorom. Procedura za instaliranje GPS-a za BMW E93 koju smo opisali iznad je za ove vrste GPS-a.