Instalirajte Carplay u svoj Renault Zoe

Instalirajte Carplay u svoj Renault Zoe

Instalirajte Carplay u svoj Renault Zoe

 

CARPLAY U ZOE

Kao što verovatno znate, Apple CarPlay je najpopularniji sistem u automobilu za vozače. Zbog toga se mnogi odlučuju za ovu tehnologiju u Renault Zoe-u kako bi poboljšali udobnost vožnje. Ali kako instalirati CarPlay na ovaj automobil? Objašnjenje.

 

Izaberite CARPLAY modul kompatibilan sa ZOE

Pre instaliranja sistema za automobile marke Apple, potrebno je da izaberete odgovarajući CarPlay modul za vaš Renault Zoe.

U našoj online prodavnici nudimo Vam Renault Apple CarPlay module najvišeg kvaliteta. Ovaj model modula je svetska ekskluziva i dostupan samo na Povoljne-navigacije. Šlag na torti, cena prkosi svakoj konkurenciji. Imajte na umu da naš modul svakako omogućava vozaču da instalira kameru za vožnju unazad ako vozač želi.

 

Instalirajte Carplay u Zoe

Da biste instalirali Apple CarPlay u svoj prelepi električni gradski automobil, naša prodavnica vam obezbeđuje modul koji se instalira za nekoliko minuta. Takođe možete pozvati jednog od naših sertifikovanih Carplay instalatera radi instalacije.

Ne brinite za to! Ne morate da sečete žice ili kablove. Naši moduli su plug and play. Drugim rečima, lako se i savršeno uklapa u vozilo. Imajte na umu da instalacija modula i dalje zahteva njegovo uklanjanje radi savršene integracije.

Da biste instalirali CarPlay u automobil, ekran vašeg Renault Zoe mora da se ukloni uklanjanjem 4 šrafa pre instaliranja modula. Kada se ekran ukloni, mora se otvoriti da bi se postavio meki sloj. Nema potrebe da sečete kabal!

Jednom kada se pravilno instalira, krećite se menijem Apple CarPlay preko Renault ekrana osetljivog na dodir koristeći naš dijagram instalacije. Pored toga, Apple Carplay nudi vozačima neke zanimljive karakteristike koje mogu poboljšati udobnost i sigurnost vozila, a da ne spominjemo moderne dodire koje će ponuditi.

Ako imate stariju generaciju Renault Zoe sa MediaNav sistemom, morate da zamenite jedinicu navigacijom koja je u potpunosti omogućena za Carplay.

Podsećanja radi, Apple CarPlay omogućava vozačima da instaliraju nekoliko aplikacija u Renault Zoe, kao što su Waze, Coyote, Google Maps, Apple Muic, Maps, Deezer, Spotify i mnoge druge. Sistem u automobilu takođe može da upućuje i prima pozive, šalje i/ili prima poruke bez dodirivanja ekrana kontrolne table ili iPhone-a. Samo koristite Siri ili kontrole na volanu.