Instalirajte Carplay u Renault Clio 4

Instalirajte Carplay u Renault Clio 4

Instalirajte Carplay u Renault Clio 4

Kao što verovatno znate, Apple CarPlay je najpopularniji sistem u automobilu za vozače. Zbog toga mnogi ljudi biraju ovu tehnologiju da poboljšaju udobnost vožnje u Renault Clio 4. Ali kako instalirati CarPlay na ovaj automobil? Objašnjenje.

 

IZABERITE CARPLAY MODUL KOMATIBILAN SA CLIO 4

Pre nego što instalirate ugrađeni sistem brenda Apple, morate da izaberete CarPlay modul koji je prikladan za vaš Renault Clio 4.

U našoj online prodavnici nudimo Vam najkvalitetnije Renault Apple CarPlay module. Ovaj modul je svetski ekskluzivan i dostupan samo na Povoljne-navigacije. Šlag na torti, cena prkosi svakoj konkurenciji. Imajte na umu da naš modul svakako omogućava vozaču da ugradi kameru za vožnju unazad ako želi.

 

INSTALIRAJTE CARPLAY U CLIO 4

Da biste instalirali Apple CarPlay u svoj Clio 4, naša prodavnica vam obezbeđuje modul koji se instalira za nekoliko minuta. Takođe možete pozvati jednog od naših ovlašćenih Carplay instalatera radi instalacije.

Ne brinite za to! Ne morate da sečete žice ili kablove. Naši moduli su plug and play. Drugim rečima, sa lakoćom se neprimetno uklapa u vozilo. Imajte na umu da instalacija modula i dalje zahteva njegovo rastavljanje radi savršene integracije.

Da biste instalirali CarPlay u automobil, Renault ekran se mora ukloniti uklanjanjem 4 šrafa pre nego što pričvrstite modul. Kada se ekran ukloni, mora se otvoriti da bi se postavio meki sloj. Nema kablova za sečenje!

Kada je instalacija obavljena kako treba, koristite naš dijagram instalacije da biste se kretali po Apple CarPlay meniju koristeći Renault ekran osetljiv na dodir. Pored toga, Apple Carplay nudi vozačima neke zanimljive funkcije koje mogu poboljšati udobnost i sigurnost u vozilu, a da ne spominjemo moderan dodir koji će ponuditi.

Ako imate stariju generaciju Renault clio 4 sa MediaNav sistemom, onda ćete morati da zamenite komplet navigacojom koja je potpuno kompatibilan sa Carplay.

Podsećanja radi, Apple CarPlay omogućava vozačima da instaliraju nekoliko aplikacija u Renault Clio 4, kao što su Waze, Coyote, Google Maps, Apple Muic, Maps, Deezer, Spotif, itd. Sistem u automobilu takođe može da upućuje i prima pozive, šaljite i/ili primajte poruke bez dodirivanja ekrana kontrolne table ili iPhone-a. Samo koristite Siri ili kontrole na volanu.