Instalirajte Apple Carplay u Jeep Commander

Instalirajte Apple Carplay u Jeep Commander

Instalirajte Apple Carplay u Jeep Commander

Prema statistikama puteva , upotreba mobilnih telefona tokom vožnje uzrokuje skoro 20% saobraćajnih nesreća. Međutim, ovih dana imate mogućnost da koristite svoj iPhone dok vozite svoj Jeep Commander zahvaljujući CarPlay -u. Ovde otkrijte mogućnosti koje ova aplikacija krije i mogućnosti ugradnje u vaš Jeep.

 

KOJE MOGUĆNOSTI NUDI CARPLAY U JEEP COMMANDER?

CarPlay je Apple aplikacija stvorena da vam omogući da upravljate svojim telefonom dok ste na putu. Posvećen je određenim modelima automobila i dostupan je samo na Appleovoj dodatnoj opremi pete generacije. CarPlay je kompatibilan sa Jeep Commander -om preko svog Uconnect Jeep Apple Carplay modula. Zahvaljujući ovom modulu, moguće je direktno instalirati aplikaciju CarPlay u ovaj model vozila. Ovo ima sličnu upotrebljivost kao originalna verzija instalirana na dizajnu.

Uz CarPlay u vašem Jeepu, imate neograničenu navigaciju bez obzira na položaj na putu. Imate mogućnost pozivanja iza volana, pisanja tekstova bez dodirivanja telefona. Glasovna komanda Siri brine o tome da budu vaše ruke i upravlja svim vašim željama. Sa CarPlay -om takođe imate mogućnost da se zabavljate kako želite. Uz muzičke stanice u automobilu ili Apple play listu moguće je puštati muziku ili pratiti svetske vesti. Šlag na torti je to što dobijate GPS koji nije vaš Jeep. Daje vam sva uputstva koja su vam potrebna da brzo stignete do odredišta.

 

KAKO OPREMITI VAŠ JEEP COMMANDER SA APPLE CARPLAY

U nekim modelima Jeepa, originalni CarPlay je već ugrađen pravo u automobil. Međutim, moguće je posaditi vaš Jeep Commander koristeći Apple CarPlay konektore. Čim želite da nastavite sa posadom, idite u Apple prodavnicu da biste kupili komplet dodatne opreme Apple CarPlay. Zatim nastavite sa sastavljanjem kroz žice konektora. Samo povežite ove konektore sa automobilskim. Da biste dobili pravi Apple komplet dodatne opreme, morate navesti svoj serijski broj. Na ovaj način ćete dobiti Uconnect Jeep Apple Carplay modul koji odgovara vašem broju šasije.

 

KAKO INSTALIRATI APLIKACIJU U JEEP COMMANDER

Nakon što opremite svoj Jeep Commander Uconnect Jeep Apple Carplay modulom, neophodno je instalirati CarPlay. Ovo je jedini način da tokom vožnje iskoristite mnoge mogućnosti CarPlay -a. To možete učiniti povezivanjem putem USB kabla ili Bluetooth -a. Međutim, prva opcija je najjednostavnija i najbrža. Jednostavno povežite iPhone putem USB kabla sa svojim Jeep Commanderom da biste uspostavili vezu. Kada se veza uspostavi, idite direktno u CarPlay na svom iPhone -u. Moći ćete da vidite ekran svog telefona na kontrolnoj tabli vašeg Jeepa.

Naši Carplay moduli za Jeep Commander dostupni su na našoj veb stranici.