Instalacija Carplay u Maserati Ghibli

Instalacija Carplay u Maserati Ghibli

Instalacija Carplay u Maserati Ghibli

Uvek je radost imati sjajnu marku automobila u svom domu. Pomaže da idemo u korak sa modom dok nam omogućavamo da zadovoljimo naše različite potrebe. Ako imate Maserati Ghibli, smatrajte da ste srećni jer je to pravi dragulj koji vi posedujete. Carplay je uređaj koji olakšava korišćenje vašeg Maserati Ghibli. Pa kako da ga instalirate? Ovaj članak će vam dati nagoveštaj kako da to uradite.

 

ŠTA JE CARPLAY I ČEMU SLUŽI NA MASERATI GHIBLI?

Carplay je tehnološko dostignuće kompanije Apple za prevazilaženje različitih problema vezanih za vožnju. To je alat koji čini vezu između vašeg vozila i vašeg iPhone-a izvodljivom. Sa ovim, nema više potrebe da se mučite pre nego što telefonirate tokom vožnje. Carplay je odličan način da vozite svoj Maserati Ghibli dok se dobro zabavljate. Carplay karakteristike na Ghibliju su brojne. One su sledeće:

- Pristupite funkcijama vašeg iPhone-a sa kontrolne table vašeg Ghibli;

- Obavljajte telefonske pozive blagovremeno bez napuštanja puta;

- Reprodukcija multimedijalnog sadržaja za poboljšanje raspoloženja tokom vožnje;

- Surfujte mrežom dok se fokusirate na odredište;

- Imajte pristup Siri glasovnoj pretrazi;

- Ovekovečite svoje trenutke kamerama;

- Iskoristite vođenu vožnju zahvaljujući različitim predviđanjima u aplikaciji;

- Kontrolišite saobraćaj.

Zahvaljujući vašem Carplay za Maserati Ghibli, moći ćete da imate najnapredniji medijski sistem tako što ćete moći da prikažete svoj pametni telefon/iphone na originalnom ekranu osetljivom na dodir.

 

ZAŠTO INSTALIRATI CARPLAY U VAŠ MASERATI GHIBLI?

Vožnja je uzbudljivo polje gde možete da se zabavite dok vozite na određenoj udaljenosti. Međutim, nije bez rizika ako niste pažljivi. Saobraćajne nezgode su jedna od manifestacija ovoga. Stoga ćete morati da budete disciplinovani tokom vožnje kako biste izbegli bilo kakvu nesrećnu situaciju. Carlplay je rešenje problema. Pruža vam pravu pomoć da ostanete fokusirani na volan vašeg Ghiblija. Jednostavno rečeno, morate da instalirate Carplay u svoj Maserati Ghibli da biste vozili dobro i izbegli gubljenje bodova na vašoj dozvoli.

 

KAKAV JE PROCES INSTALACIJE CARPLAY-a NA MASERATI GHIBLI?

Da biste započeli, prvo bi trebalo da uključite svoje vozilo da bi bilo u funkciji. Kada je ovo polje označeno, vreme je da uspostavite vezu između vašeg pametnog telefona i Ghibli. Da biste to uradili, dostupna su vam dva načina rada:

 

1. slučaj : povezivanje preko USB-a

Ovde samo treba da koristite kabal USB porta da povežete svoj uređaj sa Ghibli kontrolnom tablom. Videćete da se na ekranu pojavljuje ikona veze kada veza postane efektivna.

 

2. slučaj : povezivanje preko Bluetootha

To je kao uspostavljanje veze između bilo kog Bluetooth uređaja. Trebalo bi da sledite ove korake:

- Uverite se da je funkcija Bluetooth omogućena na oba uređaja;

- Povežite svoj pametni telefon sa Ghibli kontrolne table:

- Potvrdite zajedničku Bluetooth vezu između vašeg iPhone-a i vašeg Ghibli-a

Na kraju ćete takođe videti da se na ekranu vašeg Maserati Ghibli pojavljuje ikona Bluetooth koja označava uspeh instalacije. Nakon toga, koristite ekran osetljiv na dodir svog Ghibli i uživajte!

To je sve što treba da znate o Carplay-u na svom Maserati Ghibli.