Instalacija Carplay-a u Citroen C3 Aircross

Instalacija Carplay-a u Citroen C3 Aircross

Instalacija Carplay-a u Citroen C3 Aircross

Carplay je aplikacija koja usrećuje mnoge vozače. Zato svako želi da ga ima u svom automobilu. Ali češće nego  neki ljudi koji se bore sa tim iz različitih razloga. Između zastarelog interfejsa vozila i nesavladavanja idealnog procesa instalacije Carplay-a, lista je zaista duga. Pa kako da nabavite Carplay u Citroen C3 Aircross? Koji su kriterijumi za poštovanje? U ovom članku saznajte sve što vam je potrebno da biste uspeli u svom potezu.

 

PREZENTACIJA CARPLAY ALATA

Carplay je pravi kopilot za putnika. Pruža sve što je potrebno za uspešno iskustvo vožnje. Osim što pomaže vozaču tokom celog putovanja, Apple Carplay daje mogućnost korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje. Da, ako tražite način da nikada ne ostanete bez svog pametnog telefona, Carplay je ono što vam treba. On će ponovo kreirati iPhone ekran direktno na kontrolnoj tabli vozila. Ovo vam omogućava da držite na oku aplikacije na telefonu, dok ostanete fokusirani na put. Jednostavno rečeno, Carplay je moćan modni uređaj koji vožnju čini pristupačnijom.

 

KOJE SU KARAKTERISTIKE CARPLAY-a ZA CITROEN C3 AIRCROSS?

Odlučivanje za Apple Carplay u vašem vozilu nije bez prednosti za vašu dobru vožnju. Carplay će pomoći vašem Citroen C3 Aircross da efikasnije odgovori na vaše potrebe. Uz ovu alatku, uživaćete u idealnoj informaciono-zabavnoj tehnologiji, a da pritom ne dozvolite da bilo šta pokvari vaše navike. Na primer, u mogućnosti ste da:

- Obavljate telefonske pozive bez potrebe da prekinete svoju avanturu na putu;

- Šaljete reči kao poruke voljenim osobama i primate ih u isto vreme;

- Reprodukujte video zapise i muziku sa lakoćom;

- Snimite slike, pa čak i video zapise kamerom;

- Surfujete internetom da biste dobili odgovore u realnom vremenu;

- Koristite Waze, WhatsApp Business, Spotify i mnoge druge iPhone aplikacije tokom vožnje;

- Pratite tok svog putovanja uz usluge Navigacije;

- Koristite Siri za obavljanje različitih radnji u Citroenu.

Ovo su neke od mnogih mogućnosti kojima možete pristupiti instaliranjem Apple Carplay-a u svoj Citroen C3 Aircross.

 

KAKO DOBITI APPLE CARPLAY U CITROEN C3 AIRCROSS?

Carplay je uglavnom kompatibilan sa novijim automobilima. Dakle, da biste ga imali u Citroen C3 Aircross, trebalo bi da instalirate Apple Carplay modul. Ovaj uređaj se lako instalira jer je Plug & Play.

 

Kako koristiti Carplay u svom Citroen C3 Aircross?

Kada se Apple Carplay instalira u vaše vozilo, da biste počeli da ga koristite, trebalo bi da povežete telefon sa njegovim interfejsom. Da biste to uradili, možete da povežete iPhone na USB port vozila preko originalnog kabla. Ili imate opciju da koristite Bluetooth za uparivanje dva uređaja. Nakon toga, ostaje da navedete svoje zahteve Siri i počnete da uživate u Carplay-u.