GPS za Lexus IS300

GPS za Lexus IS300

GPS ZA LEXUS IS300

Lexus IS300 je luksuzan automobil koji zaslužuje da bude opremljen najsavremenijim alatima. A kada govorimo o najsavremenijim alatima, to se odnosi na nezamenljive uređaje kao što je GPS. Nažalost, nisu svi modeli GPS dostupnih danas jednaki u pogledu efikasnosti. Otkrijte najbolji GPS za Lexus IS300 ovde.

 

Navigacija Android 9.0 Tesla style za Lexus IS300

Danas postoji mnogo modela GPS-a za Lexus IS300 koji se razlikuju u zavisnosti od godine proizvodnje vozila. Od svih dostupnih paketa, najuspešnija je Android 9.0 navigacija. Zaista, GPS za Lexus IS300 ne dolazi sam. Uvek su integrisane sa računarom u vozilu ili navigacijom. Kao što ime govori, Android 9.0 navigacija je uređaj opremljen verzijom 9.0 Android operativnim interfejsom. To znači da je kompatibilan sa svim pametnim telefonima koji koriste operativni sistem Android 9.0.

 

Karakteristike Tesla navigacije za Lexus IS300

Navigacija ima ekran visoke rezolucije od 7 inča, USB prijemni port i port za SD karticu. Obično radi sa pametnim telefonima opremljenim Android tehnologijom, ali se može povezati i sa iOS-om preko Carplay aplikacije. Sa GPS ugrađenim u Lexus IS300, GPS navigacija je brža i mapa radi čak i bez pristupa internetu. Tehnologija MirrorLink povezana sa interfejsom stanice omogućava povezivanje dva ekrana (onog pametnog telefona i GPS-a). Takođe, Tesla GPS za Lexus IS300 se prilagođava kontrolama na volanu SUV-a i može da radi paralelno sa drugim aplikacijama. Zapamtite da je ovaj alat kompatibilan sa Lexus IS od 2006. do 2012. godine.

 

Zašto instalirati GPS u Lexus IS300?

GPS integrisan u Lexus IS300 nudi mnogo više prednosti od tradicionalnog GPS-a ili pametnog telefona. Zaista, činjenica da je ugrađen u kompjuter već čini razliku. Dakle, GPS za Lexus IS300 je gotovo nemoguće ukrasti i pogodniji za navigaciju. Takođe, GPS u instrument tabli je direktno povezan sa radio antenom. To znači da je prijem mreže optimalan i da će navigaciju učiniti bržom. Uz to, vozač neće biti previše zaokupljen manipulacijom i biće verovatnije da će se koncentrisati na put. GPS za Lexus IS300 dolazi u nekoliko modela u zavisnosti od godine, što znači da bez obzira koje godine je vaše vozilo proizvedeno, naći ćete GPS koji ide uz njega.

Štaviše, GPS za Lexus IS300 je povezan sa ekranom automobila. To znači da će čitljivost podataka biti mnogo interesantnija. Pored toga, dobro funkcioniše sa originalnim funkcijama automobila, kao što su reprodukcija multimedijalnih datoteka, telefonski pozivi, poruke, itd. GPS za Lexus IS300 sadrži glasovni sistem koji komunicira rute i daje vam redovna upozorenja kada se vaše odredište promeni. Zapamtite, ova upozorenja nisu trajna i javljaju se samo ako GPS otkrije iskakanje iz šina. Štaviše, ne prekidaju reprodukciju audio datoteka.