E-mail na Carplay : moguće ili ne?

E-mail na Carplay : moguće ili ne?

E-mail na Carplay : moguće ili ne?

Bez sumnje, CarPlay je najprodavaniji sistem za automobile na svetu, i to ne bez razloga. Funkcionalnosti koje nudi ova tehnologija koju je razvio Apple su sve brojnije. Na primer, vozač može da ima na desetine aplikacija kao što su Deezer, Spotify, Waze, Maps, Amazon Music itd. Takođe mogu da koriste Siri glasovni pomoćnik za upućivanje i / ili primanje poziva, diktiranje poruka, preslušavanje SMS-a itd.

Šta je sa e-mailom? Da li je moguće koristiti je na CarPlay-u? Bacimo pogled.

 

E-MAIL NA CARPLAY

Kao što smo prethodno pojasnili, CarPlay nudi vozačima na desetine funkcija. Ali za ljude koji žele da pročitaju svoje imejlove na bordui / ili ih pošalju kolegama, ova opcija nažalost nije dostupna. Zašto? Jer ne možete da instalirate aplikaciju za e-mail na Apple CarPlay.

Da biste pročitali e-mail koju ste dobili u poštansko sanduče i / ili je poslali prijatelju, bolje je parkirati automobil na sigurno mesto, uzeti pametni telefon, tablet ili laptop i napisati tekst i / ili pročitati e-mail kada budete slobodni.

Oprez! Upotreba pametnog telefona u automobilu je zabranjena. Ne pokušavajte da čitate e-poštu tokom vožnje ili pišite e-mail svom saradniku dok vozite brzinom od 120 km na sat. Ovo vas može dovesti u opasnost.

Ako apsolutno morate pročitati e-mail ili je poslati primaocu, stanite na prvo odmorište. Ovo je najsigurnija opcija.

Ali ako zaista želite da imate opciju e-mail na CarPlay-u, postoji rešenje koje će vam možda biti drago. Objasnimo!

 

UKLJUČITE MIRRORLINK

Kao i CarPlay, MirrorLink je sistem koji omogućava vozačima da prikazuju sadržaj svog pametnog telefona direktno na ekranu kontrolne table. Za razliku od tehnologije koju je razvio Apple, MirrorLink vam omogućava da imate aplikaciju za e-mail na dodirnom ekranu vozila. Na ovaj način možete pročitati svoje e-poruke na bordu ili ih poslati kolegama.

MirrorLink takođe ima nekoliko besplatnih aplikacija kao što su vremenske prognoze, valkman za preslušavanje pesama sačuvanih na mobilnom telefonu, GPS ... i stotine web radija. U nekim vozilima sistem u automobilu pametnom telefonu prenosi informacije kao što su potrošnja goriva i prosečna brzina.

Da biste koristili MirrorLink na bordu, potrebno je da preuzmete aplikaciju za svoj model pametnog telefona. Da biste sistem prikazali na kontrolnoj tabli, jednostavno povežite mobilni telefon USB kablom, pokrenite aplikaciju na telefonu i to je to.

Za profesionalce koji apsolutno žele da imaju e-mail na CarPlay, nema ništa bolje od odabira navigacije kompatibilne sa tehnologijom MirrorLink. Na Povoljne-navigacije.com imamo nekoliko modela po najpristupačnijoj ceni na tržištu. Bez obzira na marku vašeg automobila, mi imamo modul koji će vam odgovarati. Da biste saznali više, ne oklevajte i posetite našu internet prodavnicu!