Dodavanje GPS-a na Ford Transit

Dodavanje GPS-a na Ford Transit

DODAVANJE GPS-a NA FORD TRANSIT

Vožnja bez stresa i sa poverenjem zahteva pomoć GPS -a. Kako dodati GPS u Ford Transit? Koje su prednosti? Kako ga ažurirati na Ford Transitu? Ovo su neka od pitanja na koja ćemo odgovoriti u ovom članku.

 

GPS kompatibilan sa Ford Transit

Da biste Ford Transitu dodali GPS, važno je znati koji se od njih mogu koristiti sa njim. Da biste saznali više, stručnjak za GPS navigacije vam daje profesionalne savete. Evo GPS -ova na koje se možete odlučiti:

- Android auto i Apple CarPlay su 2 nove vrste GPS -a koje se mogu koristiti sa automobilima najnovije generacije.

- Tradicionalni GPS često opremljen ekranima osetljivim na dodir i deo je složenog multimedijalnog sistema, koji se sastoji od radija, plejera i mnogih drugih stvari.

- Prvi GPS. Iako su zastareli, oni su i dalje moćni i ažuriraju se samo San Disk karticom.

 

Koje su prednosti GPS -a prilagođene Ford Transitu?

Prednosti su višestruke. Ovde su neki od njih:

- Direktno ugrađen u putnički prostor, čuva od provala.

- Uputstva su čitka, pošto su ekrani ovih GPS -a veći.

- U zavisnosti od verzije Ford Transita, GPS -om se može upravljati glasom ili pomoću kontrolnih tastera integrisanih u upravljač. Ovo čini vožnju još sigurnijom.

- Prilagođavanje GPS -a Ford Transitu nudi mogućnost upotrebe automobilske antene. Tako je prijem signala olakšan za GPS koji će moći da funkcioniše na optimalan način.

- GPS se može savršeno povezati sa audio sistemom, tako da muzika ne ometa uputstva. Tako, prilikom slušanja muzike, jednostavno ustupa mesto GPS -u kada dođe vreme za davanje uputstava.

 

Ažuriranje GPS-a u Ford Transitu

Ažuriranje GPS -a zavisi od nekoliko faktora:

- tip GPS -a;

- signalizacija;

- kartografija.

 

Kako ažurirati GPS prve generacije?

Prvi GPS (od 2000. do 2005. godine) sa kojim je Ford Transit bio opremljen radi sa programom iz Fordove kuće. Njihovo ažuriranje zahteva intervenciju garaža koje je odobrio Ford Transit.

 

Ažurirajte GPS na Ford Transitu preuzimanjem karte

Skoro svi proizvođači automobila sarađuju sa kućom '' HERE WeGo Maps navigacija ''. Kao rezultat toga, ažuriranje GPS -a sastoji se u preuzimanju ažurirane kartografije na njihovu web lokaciju prvo (pomoću USB ključa ili San diska). Zatim jednostavno prenesite nove podatke sa jednog od uređaja (USB ili SD kartica) na GPS i aktivirajte ažuriranje putem menija kasnije.

 

Automatsko ažuriranje

Najnovije generacije Ford Transita koriste Auto Android ili Apple CarPlay i stoga se automatski ažuriraju.

 

Zaključak

Danas posedovanje starog Ford Transita više nije briga. Ljubitelji starih automobila mogu ih se mirno dočepati. GPS adaptacije su ovih dana veoma uspešne.