Prednja Auto kamera i osiguranje

Prednja Auto kamera i osiguranje

Prednja Auto kamera i osiguranje

Smanjite troškove VAŠEG OSIGURANJA AUTOMOBILA Instaliranjem Prednje Auto kamere u Vašem automobilu.

U poslednjih nekoliko meseci jasno je da se u svetu auto osiguranja stvari menjaju. Kompanije za osiguranje automobila žele smanjiti cenu ugovora o osiguranju u zamenu za instaliranje prednje Auto kamere u vozilima. Zašto ova mera i ko od nje ima koristi?

Na šta se tačno kamera odnosi?

Više nije tajna da osiguravatelji žele da snize cenu osiguranja automobila a zauzvrat vozači moraju pristati na usvajanje prednje Auto kamere u svojim vozilima. Ako niste znali dashcam je mala kamera u automobilu postavljena iza vetrobranskog stakla. Obično se montira na retrovizor ali uvek se može postaviti na nekom drugom mestu dokle god je objektiv savršen.

Aktivira se nakon pokretanja vozila i neprekidno pamti sve što se događa ispred vozila. Prednja Auto kamera je  savršen način za pružanje video dokaza vozaču koji je žrtva nesreće ili incidenta tokom vožnje.

Cene koje osiguravaju osiguravatelji za ugradnju ovog uređaja su veoma primerne. Korisnici prednje Auto kamere mogu platiti između 10 i 15% manje nego ostali vozači.

Kome je zaista korisno instaliranje nadzorne kamere u automobilima?

Na prvi pogled teško je razumeti da kompanija naplaćuje svojim kupcima manje. Pitali smo se šta to zaista može objasniti i ispostavilo se da je prevara  glavni razlog. Prevara je ovde jednostavna stvar koju kompanije koriste da bi dobijali i vršili iznude od kupaca.

Kompanije ne poriču činjenicu da sama prednja Auto kamera neće moći da sadrži nedozvoljene radnje jer je vozač može isključiti u bilo kom trenutku. Ono što stvarno traže je povećanje maksimalne količine video dokaza.

Sa druge strane postavljanje nadzorne kamere u automobil prirodno čini vozača opreznijim. Uvek će se osećati kao da ga neko posmatra. Pored toga vozači koji imaju ovaj tip uređaja uglavnom imaju bolju informisanost u poređenju sa drugim vozačima. Manje su skloni nesrećama. Dakle to je vrsta partnerstva između osiguravatelja i vozača. Osim što će promovisati bezbednost na putu čineći vozače opreznijima, to će značiti i manje novca za osiguravatelje.

Koliko je potrebno da se uđe u Prednju Auto kameru?

Vrednost ove mini kamere je veoma zanimljiva. Cena prednje Auto kamere je relativno pristupačna. To varira između 40 i 130 €. Ali ako tražite modele sa dodatnim opcijama kao što su Bluetooth, glasovna kontrola ili hitni pozivi vaš budžet mora biti najmanje 200 eura. Ovo je područje budućnosti za investitore. Do danas je u Francuskoj prodato više od 30 000 prednjih Auto kamera a taj broj  će se verovatno povećati u narednim nedeljama.