Nova ili polovna navigacija?

Nova ili polovna navigacija?

NOVA ILI POLOVNA NAVIGACIJA?

Da li treba da kupim novu ili polovnu navigaciju? Koji je model koji se najviše preporučuje. Objašnjavamo!

 

Zašto polovna navigacija?

U većini slučajeva ljudi koji se odluče za polovne navigacije to čine zbog nedostatka budžeta. Modeli koje pojedinci nude na prodaju dostupni su po veoma atraktivnim cenama. Odabirom ove vrste uređaja verovatno ćete uštedeti novac.

Ali budite oprezni! Cena ne bi trebalo da bude jedini kriterijum koji treba uzeti u obzir. Poželjno je pažljivo proveriti navigaciju u automobilu i sve njene karakteristike.

Ako želite da kupite navigaciju za polovne automobile, izbor mora biti napravljen pažljivo. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, ne ustručavajte se potražiti savet stručnjaka! Oni vam mogu pomoći da testirate uređaj i njegove različite funkcije pre nego što ga naručite.

Što se nas tiče, polovne modele treba izbegavati. Bolje je uštedeti nekoliko evra za naručivanje novog uređaja nego jeftiono kupiti navigaciju koji će se pokvariti nakon nekoliko nedelja korišćenja.

 

Zašto nova navigacija?

Naručivanje nove navigacije je sigurnost posedovanja uređaja vrlo dobrog kvaliteta, posebno uz garanciju koja varira od jednog prodavca do drugog. U našoj online prodavnici nudimo kupcima 24-mesečnu garanciju na sve naše modele.

Uz garanciju od 24 meseca, kupac može vratiti proizvod ako otkrije problem. Ali u većini slučajeva, navigacije su pažljivo dizajnirane i kupci neće imati problema. U našoj internet prodavnici, na primer, stopa povrata je skoro nula.

Kada kupujete novu navigaciju, dobijate uređaj sa dugim vekom trajanja. Polovni uređaji već su korišćeni i imaju ograničen vek trajanja.

U našoj e-prodavnici imamo širok spektar navigacija. Bez obzira na marku i model vašeg vozila, pronaći ćete navigaciju za automobil koji vam najviše odgovara. I šlag na torti, naše cene prkose svakoj konkurenciji.