Da li je moguće imati Carplay u BMW-u E46?

Da li je moguće imati Carplay u BMW-u E46?

Da li je moguće imati Carplay u BMW-u E46?

BMW E46 je stariji automobil i ne može da primi originalni CarPlay na bordu. Srećom, postoji rešenje koje omogućava vozačima da uživaju u svim funkcijama koje ovaj Appleov sistem nudi u automobilu. Pa kako dobiti CarPlay na BMW-u E46? Sve objašnjavamo!

 

PROMENITE NAVIGACIJU!

Da biste imali CarPlay na svom BMW-u E46, neophodno je promeniti navigaciju. Originalna navigacija dostupan u vozilu nije dizajniran da primi Apple-ov ugrađeni sistem.

Da bi uživali u svim funkcijama koje pruža Apple CarPlay, vlasnici BMW-a E46 moraju da promene navigaciju. Pažnja! Izbor uređaja nije improvizovan. Važno je odabrati dodatnu opremu kompatibilnu sa ugrađenim sistemom američke firme.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odlučite se zatvorenih očiju za Android 10 Navigaciju BMW E46 / M3!

 

ZAŠTO NAVIGACIJA?

Tačno je da na tržištu ima sve više navigacija, ali teško je napraviti pravi izbor, posebno kada želite da iskoristite funkcije koje nudi CarPlay.

Android navigacija je kompatibilna sa Apple CarPlay. Tako da možete bezbedno da koristite iPhone na putu. Vozač može da telefonira, koristi Mape, sluša muziku, sluša poruke primljene zahvaljujući Siri itd. Čak mogu da uživaju u Spotify-u, Internet radiju i podcast-ovima dok su na putu. Samo povežite iPhone preko USB-a i gotovi ste!

Uz navigaciju se isporučuje GPS evropska navigaciona mapa koja radi bez Interneta. I šlag na torti, GPS glasovna najava ne remeti vozačeve aktivnosti, jer se zvuk smanjuje sa svakom uputstvom i ostavlja prioritet GPS-u.

Pristupajući Play prodavnici dostupnoj na našoj navigaciji, vozač može da preuzme druge GPS aplikacije, kao što su Waze, Google Maps, Sygic itd.

Imajte na umu da je Android navigacija kompatibilna sa originalnim komandama na upravljaču vašeg BMW-a E46.