Crtani filmovi na Carplay

Crtani filmovi na Carplay

Crtani filmovi na Carplay

Bez sumnje, CarPlay je sistem automobila koji se najčešće koristi u automobilu, i to sa dobrim razlogom. Tehnologija koju je razvio Apple nudi vozačima na desetine funkcija, odakle je i njen uspeh u svim krajevima sveta.

Za porodice sa decom moguće je gledati crtane filmove na CarPlay-u kako bi mališani bili zauzeti. Ovo je karakteristika u kojoj će roditelji sigurno uživati.

 

KAKO GLEDATI CRTANE FILMOVE NA CARPLAY-u?

U vozilu sa omogućenom Apple CarPlay-om, YouTube se može prikazati na ekranu kontrolne table. Na ovaj način roditelji mogu u automobil puštati crtane filmove kako bi deca bila zauzeta, posebno kada ih čeka dugačak put.

Da biste pokrenuli YouTube video zapise, na pametnom telefonu morate imati internet vezu. Ako to ne učinite, ne zaboravite da preuzmete omiljene crtane filmove svoje dece za puštanje kad se nađu u kolima.

Podsećanja radi, Apple je uveo ograničenja za blokiranje određenih aplikacija tokom vožnje, poput YouTube-a. Da biste zaobišli ovo blokiranje, CarBridge je alat koji se najviše preporučuje. To je rešenje koje vam omogućava da pokrenete sve iPhone aplikacije direktno na centralnoj konzoli vozila. Imajte na umu da uređaj košta 4,99 USD. Štaviše, kompatibilan je sa uređajima koji pokreću iOS 10 do iOS 14.

Ako tražite besplatno rešenje, NGXPlay je za vas. To je podešavanje koje vam omogućava da imate YouTube na CarPlay-u. Na ovaj način vaša deca mogu gledati svoje crtane filmove na putu. Omogućava čak i pokretanje igara na ekranu osetljivom na dodir. Šta se više može tražiti?

 

UPOZORENJE !

Kada vozite sa decom u automobilu, neophodno je bezbedno voziti. Da biste izbegli potencijalne opasnosti, preporučljivo je pokrenuti crtane filmove pre pokretanja automobila, posebno ako ste sami sa svojim mališanima u automobilu.

Ali ako se vozite s drugom odraslom osobom s desne strane, pustite je da on ili ona rukuje pametnim telefonom i dodirnim ekranom i usredsredite se na put!