Čemu služi DIP SWITCH na Carplay modulu?

Čemu služi DIP SWITCH na Carplay modulu?

Čemu služi DIP SWITCH na Carplay modulu?

Doduše, DIP SWITCH postaje sve manje popularan u industriji osvetljenja, ali se može naći u većini CarPlay modula. Za šta se to koristi? Zašto je dostupan u navigaciji kompatibilnoj sa Appleovim sistemom u automobilu? Objasnimo ga.

 

ŠTA JE DIP SWITCH?

U industriji osvetljenja DIP SWITCH postaje sve poznatiji. Inženjeri osvetljenja ga koriste za identifikovanje tačnih DMX kanala za odabir i prebacivanje između različitih svetiljki i drugih svetlosnih uređaja.

Podsećanja radi, svaki DIP Switch sastoji se od najmanje 9 pojedinačnih DIP prekidača. Ponekad je prisutan deseti DIP prekidač koji postavlja uređaj u DMX režim. Imajte na umu da je DMX jezik koji se koristi za kontrolu osvetljenja i specijalnih efekata sa kontrolera. Svaki DMX-kompatibilni uređaj može da pošalje signal sa regulatora osvetljenja na druge setove svetla.

U današnje vreme DIP Switch postaje sve manje popularan u svetu osvetljenja. Danas se podešavanja vrše putem TFT ili LED ekrana, što olakšava promenu DMX kanala. Danas svako može da izvrši podešavanja bez poznavanja binarnih kodova.

DIP Switch je skup električnih prekidača smeštenih u paket integrisanih kola. Takođe se nalazi u CarPlay modulima. Ali koja je njegova glavna funkcija?

 

FUNKCIJA DIP SWITCH NA CARPLAY MODULU

Kao što smo gore već pomenuli, DIP SWITCH se takođe nalazi u CarPlay modulima. Šta radi?

Na CarPlay modulu, DIP prekidač se koristi za podešavanje rezolucije ekrana. Njegova uloga je da pravilno postavi rezoluciju tako da se CarPlay prikazuje na celom ekranu kontrolne table.

Dakle, ako tražite CarPlay modul koji ćete staviti u svoj automobil, unapred saznajte koji model ima funkciju DIP Switch.

U našoj internet prodavnici svi naši CarPlay moduli sadrže set DIP prekidača. Ništa ne prepuštamo slučaju da kupcima ponudimo veću udobnost na bordu. Da biste otkrili naše Carplay module, ne ustručavajte se da posetite našu internet prodavnicu!

Molim obratite pažnju! Izbor Apple CarPlay modula ne zasniva se samo na dostupnosti DIP prekidača (ili ne). Postoje i drugi važni kriterijumi koje treba uzeti u obzir. Cena je ključna stvar koju ne treba zanemariti. Da biste bili sigurni da ćete platiti pravu cenu, pogledajte našu internet prodavnicu. Naše cene su nenadmašne.

Pored toga, naše CarPlay module pažljivo izrađuju profesionalci. Omogućavaju vozačima da uživaju u svim funkcijama dostupnim u Appleovom sistemu u automobilu. Pored toga, sve naše navigacije su kompatibilne sa komandama na upravljaču i mogu da integrišu kameru za vožnju unazad. Šta se više može poželeti?