CCD Zadnja kamera

CCD Zadnja kamera

CCD Zadnja kamera

Sa sistemom zadnjih kamera u vašem automobilu dobićete dobro osvetljen, širokokutni pogled na ono što je iza vas - nešto što retrovizor jednostavno ne može da ponudi. Ako jednostavno tražite dodatnu sigurnost ili ako želite pripaziti šta vučete, važno je da instalirate CCD sistem za vožnju unazad u automobilu, kombiju, kamionu ili čak u svom RV-u.

Nema boljeg vremena za instaliranje kamere za vožnju unazad nego kada već instalirate novi Carplay sistem u svoje vozilo. Kada se prebacite u rikverc, imaćete zadnji pogled direktno na originalnom ekranu.

Generalno, kamere za vožnju unazad nude zdrav horizontalni ugao gledanja, neki široki i do 170 stepeni. Što dalje idete, na prvi pogled ćete videti više iza sebe.

 

INSTALACIJA ZADNJE KAMERE OBIČNO SE VRŠI U TRI KORAKA :

1) Prvo što treba da uradite je da instalirate kameru u zadnji deo automobila i spojite žice za napajanje.

2) Zatim treba da uspostavite video vezu između vaše kamere i monitora, osim ako se radi o bežičnom sistemu.

3) Zatim ovaj video kabal morate povezati na ulaz kompatibilnog modula.

Prednost kamere za zadnji pogled sa CCD objektivom je u tome što nudi bolji noćni vid i trajniji vid.

Kamera može brže i preciznije da obradi više piksela, što rezultira iznenađujuće živopisnom dnevnom slikom i neverovatno živopisnim noćnim pogledom.

Baš kao vazdušni jastuk ili sigurnosni pojas, kamera za zadnji pogled ne zamenjuje retrovizore vašeg vozila, ona je sigurnosni uređaj i moćan alat za bezbednu vožnju i paralelno parkiranje poput profesionalaca.

CCD zadnju kameru koju preporučujemo možete pronaći ovde: CCD zadnja kamera.

Sve naše zadnje kamere kompatibilne su sa našim Carplay modulima.