Carplay za profesionalce

Carplay za profesionalce

Carplay za profesionalce

Navigaciju sada morate imati u svom automobilu. Mnogo vremena provodimo u svojim automobilima: idemo na posao, po decu, u kupovinu, u bolnicu; štaviše, takođe moramo biti u direktnom kontaktu sa svojim domom, službenim mestom, porodicom, prijateljima. Hiperpovezani svet u kojem živimo ostavlja malo raspoloživih vremenskih intervala. Da ne biste bili hendikepirani tokom vožnje, postoji multimedijalna navigacija koja će vam pomoći da budete u kontaktu dok se ne nalazite u blizini pametnog telefona zbog vaše bezbednosti; CarPlay je jedan od njih. Pa kako on funkcioniše? Kako je koristan za profesionalce? Ovaj članak daje detalje o tome kako on funkcioniše i koje su njegove prednosti.

 

CARPLAY MULTIMEDIJALNA NAVIGACIJA : PREZENTACIJA

Svima onima koji su ranije „sanjali“ da mogu da koriste pametni telefon i da voze istovremeno i sigurno: vaše želje su se ostvarile. CarPlay je funkcija kompatibilna sa vašom multimedijalnom navigacijom koja vam omogućava da izvodite određene radnje sa telefonom (brend Apple) tokom vožnje i bez dodirivanja. CarPlay je, dakle, iOS verzija za automobile.

Karakteristike CarPlay-a su veoma brojne. Konkretno:

- Koristite Siri (Appleov glasovni asistent) i dajte mu uputstva;
- Telefoniranje bez "upotrebe ruku";
- Slušajte muziku putem iTunes Radija ili iTunes biblioteke;
- Ćaskanje putem iMessage-a;
- Budite orijentisani prema GPS navigaciji (Apple Maps);
- Slušajte potkastove putem Apple Podcasts.

Pored toga, neke aplikacije su kompatibilne sa CarPlay-om, uključujući Waze, Coyote, Spotify, WhatsApp, Deezer i Google Maps. Oni proširuju spektar mogućnosti pomoću CarPlay-a. Takođe, nekoliko marki i modela vozila kompatibilno je sa CarPlay-om.

 

CARPLAY, VRLO EFIKASAN PRIJATELJ ZA PROFESIONALCE

CarPlay je pravi pratilac za profesionalce. Digitalni svet u kojem živimo zahteva dostupnost u svakom trenutku. Kako vam CarPlay može pomoći u profesionalnom životu? Istražujemo slučaj.

Za sve one koji se bave profesijom koja zahteva i putovanje i poštovanje rokova (na primer dostavljači paketa), presudno je izbegavanje gužve u saobraćaju. Da biste to uradili, neophodno je unapred znati svoj plan putovanja; Waze je izvrsna aplikacija da stignete na vreme! Zahvaljujući njoj imaćete pristup Info saobraćaju; maksimalno ćete optimizovati putovanja. Pomaže vam da izbegnete zakrčene puteve, da izbegnete neravna područja, da izračunate vreme putovanja od tačke A do B. Ovde postaje zanimljivo! Waze je kompatibilan sa CarPlay-om, nećete morati da se zaustavljate ni u jednom trenutku da biste proverili svoj telefon, sa svim rizicima i kašnjenjima. Potreban je samo vaš glas, za sve brine glasovni asistent. Moći ćete mirno da vozite prema svom cilju.

CarPlay je pravi plus na profesionalnom polju, posebno kada ste na putu. Testirajte i usvojite!