Carplay za Maserati Granturismo

Carplay za Maserati Granturismo

Carplay za Maserati Granturismo

Maserati Grantursimo je automobil kao nijedan drugi! Zaslužuje vašu punu pažnju. Zato vam savetujemo da instalirate CarPlay, tehnologiju koju je razvio Apple i koja nikoga neće razočarati. Zainteresovani? Ovaj članak će vam pomoći.

 

ZAŠTO CARPLAY U VAŠ MASERATI GRANTURISMO?

Od pokretanja 2012. godine, ugrađeni sistem kompanije Apple je hit. Ova tehnologija omogućava vozačima Maserati Granturismo da povežu kameru za vožnju unazad, koriste GPS (na Waze, Google Maps, Maps, iCoyote itd.), Aplikacije u App Storeu itd. Ljubitelji muzike mogu da koriste gomilu aplikacija, uključujući Spotify Deezer i Tidal. Sve na originalnom ekranu automobila.

Da bi ispravno radio, sistemu u automobilu jednostavno treba iPhone. Što se tiče aplikacije, ona se može besplatno preuzeti sa iTunes-a.

Dakle, da li biste želeli da poboljšate udobnost svog Maseratija instaliranjem CarPlay modula? Ne znate koji model da odaberete? Došli ste na pravo mesto!

 

KOJI APPLE CARPLAY MODUL JE ZA VAŠ MASERATI GRANTURISMO?

Da biste opremili svoj Maserati GranTurismo tehnologijom Apple CarPlay, mora se pažljivo odabrati modul. Srećom, došli ste na pravo mesto!

Nudimo vam jedan od najboljih modula na tržištu. A dobra vest je da njegova cena prkosi svakoj konkurenciji. Lako se i savršeno integriše u automobil, kao da je opremljen originalnom Carplay opcijom. Ko može reći bolje?

Naš modul vam omogućava pristup svim aplikacijama dostupnim u App Store-u, kao što su Deezer, Coyote, Siri, Google Maps, Apple Music, Spotify, Waze itd. Takođe vam omogućava upućivanje poziva bez dodirivanja iPhone-a ili uređaja ekrana navigacije.

Instalacija modula Apple CarPlay traje samo nekoliko sekundi. Samo priključite konektore sa onima u automobilu i gotovi ste. Nije potrebno pozvati profesionalca da ga instalira.

Imajte na umu da je naš CarPlay modul kompatibilan sa Maserati GranTurismo iz 2008. i GranCabrio iz 2008. godine.