Carplay za BMW E90

Carplay za BMW E90

Carplay za BMW E90

Model E90 marke BMW kompatibilan je sa upotrebom Carplay -a. Ovaj ultra moćan i vrlo jednostavan uređaj može se instalirati na nekoliko modela automobila pod uslovom da se savlada proces instalacije. Otkrijte posebnosti modela.

 

MODEL BMW E90: POSEBNE KARAKTERISTIKE

BMW E90 serija može se koristiti sa širokim spektrom inovativnih tehnologija. Ovaj automobil srednje klase skoro je uporediv sa luksuznim automobilom. Osim što je izuzetno udoban i veoma pristupačan, model E90 iz BMW -a je jednostavno izuzetan automobil. Sa ovim BMW -ovim remek -delom može se koristiti nekoliko tehnologija, uključujući Carplay.

 

INSTALACIJA CARPLAY NA BMW E90 : KAKO TO URADITI?

Da biste nastavili sa upotrebom Carplay -a na vašem automobilu marke BMW, važno je da ispunite određene uslove. Pre svega, morate se uveriti da je vaš automobil kompatibilan sa verzijom Carplay koju želite da koristite.

S tim u vezi, treba priznati da je Carplay modul potpuno kompatibilan sa markom BMW sa CCC sistemom. Nema potrebe da pribegavate adapterima ili prilagođavanju instalacija pre nego što uspete. Ovaj uređaj je Plug & Play.

Modul se savršeno uklapa u vaš automobil, a da biste ga instalirali, potrebno je samo da ga priključite u konektore vašeg automobila. Carplay modul koji će vam biti poslat prilagođeno je i uzima u obzir vaš broj šasije.

 

KAKO KORISTITI CARPLAY U BMW-u E90?

Carplay je sistem koji je prisutan u automobilima marke BMW. Instaliran je kao standard i na vozaču je da izvrši potrebna ažuriranja za početak korišćenja ovog uređaja. Međutim, kada nije prisutan u modelu BMW koji imate, preporučuje se da se odmah obratite proizvođačima da biste dobili nalog za aktiviranje. Kada to učinite, moraćete da ga konfigurišete da biste pravilno rukovali.

Da biste to uradili, sledite sledeću proceduru:

- Aktivirajte glasovnog asistenta „Siri“ na svom iPhone -u;

- Povežite svoj pametni telefon sa automobilom;

- Pratite preporuke asistenta za konfiguraciju da biste dovršili proces.

Štaviše, za pristup Carplay -u, finansijsko razmatranje koje ćete od vas tražiti je veoma malo. Ova cena je veoma konkurentna i ima nekoliko karakteristika.

Zaključak

Na kraju, vredi zapamtiti da je sa vašim automobilom BMW E90 zapravo moguće iskoristiti prednosti funkcije Carplay. Ovo poslednje je poseban uređaj koji vam zapravo omogućava da održavate dosledan nivo koncentracije tokom vožnje. Nema potrebe da se mučite sa pametnim telefonima dok ste na putu, ekran vašeg automobila je sada tu i proces vam je olakšan zahvaljujući Carplay modulu. Osigurajte svoje dnevne prelaze ovim uređajem.