Carplay USB

Carplay USB

Carplay USB

Mobilni telefon je dodatak koji vas prati gde god da krenete. Kod kuće, na pijaci ili na radnom mestu koristite pametne telefone. Štaviše, koristite ih dok vozite, nesvesni rizika sa kojima se suočavate. Da biste olakšali korišćenje vašeg elektronskog uređaja i ograničili rizik od sudara, Carplay USB je neophodan. Otkrijte prednosti Carplay USB-a i savete za povezivanje pametnog telefona sa automobilom.

 

KOJE SU PREDNOSTI CARPLAY USB-a?

Carplay USB je USB stick koji povezuje vaš pametni telefon sa vašim vozilom. Omogućava vam da slobodno koristite svoj telefon bez ikakve vidljive opasnosti. Pored toga, pomoću ove alatke imate pristup Siri glasovnoj komandi. Brza i efikasna, ova komanda pojednostavljuje upotrebu vašeg pametnog telefona.

Konkretno, prva prednost Carplay USB-a je ta što vam omogućava da upućujete i primate pozive. Takođe vam omogućava da razmenjujete poruke preko platformi za razmenu poruka kao što su: WhatsApp, Messenger i druge.

Pored toga, za ljubitelje muzike, možete slušati uzbudljive zvuke dok putujete. Pomoću ovog uređaja možete da proverite svoj kalendar i uživate u Google mapama. Da biste izvršili sve ove zadatke, imate dva izbora. To možete učiniti direktno na dodirnom ekranu kontrolne table vašeg automobila ili aktivirati Siri glasovnu komandu.

 

KAKO AKTIVIRATI ANDROID AUTO I CARPLAY SA USB-om?

Da biste svoj automobil povezali sa Carplay USB-om, potrebno vam je nekoliko saveta.

 

Aktivirajte Android Auto na svom vozilu koristeći Carplay USB

Za automobile koji nemaju Carplay, uverite se da je vaše vozilo kompatibilno sa Android Autom. Da biste to proverili, jednostavno kontaktirajte svog prodavca. Zatim, ako još uvek nemate Android Auto aplikaciju na svom Android-u, preuzmite je.

S druge strane, potrebno je da povežete svoj Android kabal sa Carplay USB stickom i povežete drugi kraj sa pametnim telefonom. Na ovaj način, možete ga slobodno koristiti. Imajte na umu da kada aktivirate Android Auto aplikaciju, vaš Bluetooth kao i vaš Wi-Fi će se automatski aktivirati.

 

Aktivirajte Carplay na svom vozilu koristeći Carplay USB

Pre nego što aktivirate Carplay, prvo proverite da li je aplikacija dostupna u vašoj zemlji. Zatim proverite da li je kompatibilan sa vašim automobilom. Ako jeste, onda možete započeti proces.

Kao prvi korak, dobra je ideja da se uverite da je glasovni asistent na vašem telefonu omogućen. Drugo, povežite kabal za iPhone na USB ključ i na automobil. Odmah možete da vidite karakteristike svog pametnog telefona na kontrolnoj tabli.

 

KOJA JE JOŠ OPCIJA ZA AKTIVIRANJE ANDROID AUTO I CARPLAY?

Postoji još jedna opcija za aktiviranje ovih aplikacija na vašem automobilu. Ovo je aktivacija preko Bluetooth-a. Da biste aktivirali ove sisteme, jednostavno morate da aktivirate Bluetooth vašeg uređaja i vašeg vozila.
Zatim morate započeti pretragu sa kontrolne table automobila i upariti ih. Na kraju, pritisnite glasovnu kontrolu u svom vozilu i odaberite opciju Carplay na svom telefonu i gotovi ste.