Carplay u mom Nissan Qashqai

Carplay u mom Nissan Qashqai

Carplay u mom Nissan Qashqai

Bez oklevanja, Apple CarPlay je najbolji sistem u automobilu koji možete imati u vozilu, posebno u Nissan Qashqai. Zašto? Hajde da zajedno otkrijemo glavne razloge.

 

ZAŠTO CARPLAY U NISSAN QASHQAI?

Imati CarPlay u Nissan Qashqai znači da ćete zagarantovano uživati u raznim funkcijama na bordu. Vozači mogu da koriste desetine aplikacija na svojoj kontrolnoj tabli, uključujući Spotify, Waze, Google Maps i druge.

Tehnologija koju je razvio Apple omogućava vozačima da upućuju i primaju pozive, bilo pomoću glasovnog asistenta Siri, direktno sa pametnog telefona, koristeći ekran vozila ili čak komande na upravljaču.

Za ljubitelje muzike, Apple CarPlay omogućava korisniku da sluša sav iTunes sadržaj na Nissan Qashqai-u, kao i nekoliko drugih muzičkih aplikacija, poput Spotify i Deezer-a. Još jednom, korisnici se mogu odlučiti za Siri da bira svoje omiljene pesme.

Pored toga, vozaču će biti na raspolaganju i druge aplikacije, uključujući Apple Podcast, Overcast, NPR One, Downcast, Audio Books, Audible, Audiobooks, Clammr, Stitcher, Message, WhatsApp itd.

 

KAKO DO CARPLAY-a U NISSAN QASHQAI

Da bi imali CarPlay u vašem Nissan Qashqai-u, postoji nekoliko opcija. Ako navigacija ugrađena u vozilo nije kompatibilan sa automobilom, nema ništa bolje nego odabrati model kompatibilan sa Appleovim sistemom u automobilu. Ako ste zainteresovani za ovu ideju, pogledajte našu stranicu Povoljne-navigacije! Na ovom mestu se nalazi širok spektar navigacija Apple CarPlay.

Takođe je moguće instalirati CarPlay adapter u vozilo. To je mali dodatak koji je povezan sa originalnom USB utičnicom koja se koristi za pokretanje Carplay-a, omogućava vam bežično korišćenje originalnog žičanog Carplay-a. Treba napomenuti da je njegova cena pristupačna. Kompatibilan je sa komandama na upravljaču i njegova ugradnja je jednostavna za obavljanje.

Pored gore pomenutih rešenja, kod svog distributera možete videti i da li nudi paket za aktivaciju Carplay za Nissan. Cena je i dalje skupa, ali ovo rešenje je napravljeno za one koji ne žele da promene ili zamene originalni sistem Android navigacijom.

Ukratko, postoji nekoliko rešenja za uživanje u karakteristikama koje nudi Apple CarPlay u vašem Nissan Qashqai. Na vama je da izaberete rešenje koje vam najviše odgovara.