Carplay u mom Mercedesu GLC

Carplay u mom Mercedesu GLC

Carplay u mom Mercedesu GLC

Imate ekran u svom prelepom Mercedesu GLC, ali nemate Apple Carplay ili Android Auto?

Konačno, Appleov svet možete pronaći u svom automobilu bez promene originalnog ekrana i na taj način bez izobličenja vozila.

Najbolje je instalirati Carplay. Biće Waze, Google Maps ... I druge aplikacije poput Coyote, Spotify, Deezer, Amazon Music, Whatsapp, Youtube Music, Audible ...

Apple aplikacije poput Siri, Apple Music, News, Phone, ...

 

CARPLAY JE PAMETNIJI, LAKŠI I BEZBEDNIJI NAČIN KORIŠĆENJA IPHONE-a U MERCEDESU GLC

CarPlay uzima stvari koje želite da radite tokom vožnje sa vašim iPhone-om i dovodi ih direktno na originalni ekran vašeg Mercedesa GLC. Možete da upućujete pozive, šaljete i primate poruke i slušate muziku, sve je to da biste se mogli koncentrisati na put. Samo povežite iPhone bežično putem Wi-Fi-ja i spremni ste za rad.

Upućujte pozive, odgovarajte na propuštene pozive i slušajte govornu poštu. Siri vam može pomoći u svim ovim stvarima. Treba samo da pitate.

 

CarPlay je opremljen glasovnom komandom Siri i posebno je dizajniran za scenarije vožnje. CarPlay takođe radi sa komandama vašeg Mercedes GLC vozila - komandama na volanu i zupčaniku. A same aplikacije su redizajnirane za vozilo tako da ih možete koristiti dok vaše oči i ruke ostaju tu gde jesu.

Siri može za vas slati, čitati i odgovarati na vaše SMS poruke, tako da nikada ne morate da gledate iPhone tokom vožnje.

CarPlay takođe reprodukuje audio poruke tako da ljude možete čuti njihovim glasom.

Pristupite svom sadržaju sa iTunes-a, pretplatom na Spotify i dodatnim audio aplikacijama pomoću ugrađenih kontrola u vašem automobilu. Ili samo recite Siri šta biste želeli da čujete. Takođe možete uživati u Spotify-ovim funkcijama New and For You - direktno na ekranu.

Isti vodič za instalaciju možete pronaći na sledećem linku: OVDE

Naš modul: Carplay iz Apple-a za MERCEDES: OVDE