Carplay u mom F-Type, moguće?

Carplay u mom F-Type, moguće?

Carplay u mom F-Type, moguće?

Da li je moguće imati Apple CarPlay u Jaguar-u F-Type? Odgovor je da. Danas vozači mogu uživati u svim funkcijama koje nudi ovaj sistem automobila u njihovom F-Type. Ali kako?

 

ZAŠTO CARPLAY U JAGUAR F-TYPE?

Ako postoji jedan i samo jedan sistem u automobilu koji se preporučuje, Apple CarPlay je prvi koji nam padne na pamet. Razvila ga je kompanija Cupertino, ova tehnologija ima nekoliko karakteristika za poboljšanje udobnosti vozača kao i sigurnosti.

CarPlay omogućava vozaču da na svom bordu ima desetine aplikacija. Može da se kreće pomoću Waze-a ili Google Maps-a, ​​sluša muziku na Spotify-u, Amazon Music-u ili Deezer-u, sluša podcast na Overcast-u ili Downcast-u, sluša audio-knjige na Audible-u ili Audiobook-u itd.

Instaliranjem Apple CarPlay-a na njihov Jaguar F-Type, vozači takođe mogu da koriste Siri glasovnog pomoćnika za upućivanje i / ili primanje telefonskog poziva, preslušavanje i / ili slanje poruke itd.

Apple CarPlay je tehnologija jednostavna za upotrebu. Jednom povezan sa vozilom, sistem može direktno da koristi vozač ili njegovi putnici. Površina je ergonomska i vrlo je intuitivna.

 

INSTALIRAJTE CARPLAY MODUL KOMPATIBILAN SA F-TYPE

Da biste imali CarPlay u vašem F-Type-u, dovoljno je da stavite modul kompatibilan sa ovim vozilom. Na tržištu je sve više modela i nije lako odabrati pravi.

Da biste bili sigurni da ste stavili pravi modul u svoj Jaguar F-Type, odaberite modul dostupan u našoj internet prodavnici. Zašto?

Naš CarPlay modul se brzo i lako instalira. Nema žica ili kablova za rezanje. Uključuje se, koristi i neprimetno se integriše u Jaguar. Da biste ga instalirali, jednostavno priključite konektore konektorima F-Type i gotovo je. Imajte na umu da je naš uređaj kompatibilan sa komandama na upravljaču. Cena je nenadmašna.

Za više informacija posetite našu internet prodavnicu!