Carplay u Mini Countryman

Carplay u Mini Countryman

Carplay u Mini Countryman

CarPlay je verzija iOS-a za automobile. On radi sa mnogim markama automobila i nudi dovoljno prednosti korisnicima. Jedno od vozila koje se savršeno uklapa u sistem CarPlay je Mini Countryman. Zašto treba da imate ovaj sistem automobila u vozilu? Pratite!

 

KOJE PREDNOSTI NUDI CARPLAY ZA MINI COUNTRYMAN?

CarPlay tačno odražava funkcionalnost iOS sistema na vašem pametnom telefonu. Za korisnike iPhone -a, na CarPlay sistem se još lakše naviknuti. Pošto nema razlike sa njihovim iPhone -om. Ako ne koristite iPhone, i dalje možete da koristite sistem CarPlay. Veoma olakšava život korisniku ako imate Mini Countryman.

CarPlay sistem vam omogućava da koristite sve svoje uobičajene aplikacije. Imate pristup Siri, Apple -ovom glasovnom asistentu koji vam pomaže da izvršite određene zadatke putem prepoznavanja glasa. Dostupne su i sve vaše aplikacije kao što su Deezer, Apple Music ili Spotify. Možete slušati svoju omiljenu muziku. CarPlay Wi-Fi režim vam omogućava da nosite svoj iPhone na kontrolnoj tabli vašeg Mini Countryman-a.

Aplikacije zasnovane na lokaciji takođe se mogu koristiti sa CarPlay-om. Moći ćete da se krećete pomoću aplikacije Google mape sa androida ili „Mape“ iz iOS sistema. A sve se to može uraditi direktno na vašoj kontrolnoj tabli. Pored ovih brojnih prednosti, možete takođe upućivati pozive, slati ili primati poruke. Sve se to radi bezbedno pomoću glasovne kontrole.

CarPlay sistem takođe uključuje mnoge druge aplikacije za razmenu poruka, poput WhatsApp -a, za nastavak razgovora čak i tokom vožnje. Osim što vam omogućava da slušate muziku, CarPlay vam omogućava da slušate svoje podcast kanale ili čak imate sve svoje audio knjige u dometu slušanja.

 

INSTALACIJA CARPLAY MODULA

Osim što je veoma jednostavan za korišćenje, ovaj sistem je i vrlo jednostavan za instalaciju. Ne zahteva nikakvu posebnu ekspertizu. Možete ga lako instalirati u svoj Mini Countryman. Ne morate da radite sečenje ili prilagođavanje žice da biste instalirali svoj CarPlay sistem. Podešavanje je jednostavno kao povezivanje konektora na vašem uređaju sa onima na vašem vozilu. Da biste instalirali i koristili CarPlay u svom Mini Countryman, vaše vozilo mora imati priključak AUX ili JACK.

 

OSTALI INTERESI ZA INSTALACIJU CARPLAY -a ZA VAŠ MINI COUNTRYMAN

CarPlay sistem je kompatibilan sa ogromnim brojem marki vozila. Međutim, da biste povezali iPhone sa sistemom CarPlay u automobilu, morate imati verziju iOS 7.1 ili noviju. Da biste sebi priuštili Apple CarPlay modul, morate potrošiti između 500 i 600 evra u zavisnosti od toga gde ga kupujete. Ovi sistemi generalno imaju dobru garanciju koja važi najmanje 2 godine.

Isporuka vašeg modula je besplatna za vašu državu, a sistem nakon prodaje može vas pratiti nakon kupovine u bilo kojoj mogućoj situaciji. CarPlay modul je plug and play uređaj. To znači da ga nakon instalacije operativni sistem automatski prepoznaje.