Carplay u Mercedes Vito 2020

Carplay u Mercedes Vito 2020

Carplay u Mercedes Vito 2020

IPhone je bez oklevanja najprodavaniji pametni telefon na četiri strane sveta. Ali kako je zabranjeno manipulisati njim tokom vožnje, najlakši način je da imate Apple CarPlay u svom Mercedesu Vito 2020. Ali kako iskoristiti funkcije koje nudi Apple-ov ugrađeni sistem? Evo objašnjenja.

 

INSTALIRAJTE CARPLAY U MERCEDES VITO 2020

Da biste imali CarPlay na vašem Mercedesu Vito 2020, postoji samo jedno moguće rešenje: instalirajte navigaciju kompatibilnu sa ugrađenim Apple-ovim sistemom.

Upozorenje! Kupovina navigacije se ne vrši neočekivano. Da biste bili sigurni da ste napravili pravi izbor, odlučite se za Android 10.0 Navigaciju dostupnu na našem sajtu Povoljne-navigacije. Imajte na umu da je uređaj kompatibilan sa Mercedes Vito W447 2014-2020, kao i sa komandama na upravljaču.

 

INSTALACIJA CARPLAY-A NA VAŠ MERCEDES VITO

Da biste navigaciju postavili u svoje vozilo, jednostavno ga povežite sa originalnim žičanim kablom (Plug & Play). Dakle, nema kabla za presecanje!

Jednom kada je uređaj instaliran u vozilu, sve što treba da uradite je da iPhone povežete sa komandnom tablom. Za ovo postoje dva moguća rešenja:

 

USB

Da biste iPhone povezali sa navigacijom, jednostavno koristite USB utikač koji ste dobili u kompletu. Možete da napunite iPhone putem Carplay kabla priključenog na navigaciju ili da koristite utičnicu upaljača.

 

Bluetooth

Takođe je moguće aktivirati Apple CarPlay preko Bluetooth-a na Mercedesu Vito 2020. To je lako učiniti i u tome nema ništa komplikovano!

Da biste koristili Apple-ov sistem u automobilu, jednostavno koristite dodirni ekran navigacije. Na komandnojj tabli se pojavljuje meni u kojem možete pronaći sve aplikacije. Moguće je koristiti ih tačno kao na iPhone-u.

Podsećanja radi, funkcionalnosti koje nudi CarPlay su sve brojnije. Apple nam nudi ugrađeni sistem koji može samo poboljšati udobnost i sigurnost u našim automobilima. Otuda uspeh ove tehnologije!