Carplay u Lamborghini

Carplay u Lamborghini

Koje funkcije Carplay-a su dostupne u Lamborghiniju?

Apple CarPlay kompatibilan je sa velikim brojem vozila, uključujući Lamborghini. U stvari, od iOS 9, bežična funkcija CarPlay dostupna je na vozilu marke Sant'Agat, nudeći više udobnosti vozačima ovog izvanrednog automobila. Dakle, koje funkcionalnosti nudi CarPlay u Lamborghiniju?

 

CARPLAY U LAMBORGHINIJU, KOJE SU OPCIJE?

U Lamborghiniju CarPlay sistem omogućava vozaču da iskoristi niz karakteristika. Na najnovijim modelima italijanske marke, Apple-ov sistem u automobilu omogućava otvaranje i pokretanje vozila pomoću iPhone-a. Imajte na umu da je opcija dostupna na iOS 14.

Pored toga, instaliranje CarPlay-a u Lamborghini-u omogućava upućivanje i primanje poziva, slanje i primanje tekstualnih poruka, slušanje muzike ... direktno na ekranu automobila ili jednostavnim korišćenjem glasovnog asistenta Siri. Sa najnovijim iOS ažuriranjem, CarPlay nudi nove aplikacije i prilagođene pozadine za bord.

Dok je na putu, vozač više neće trebati da gleda iPhone, jer može da šalje audio poruke pomoću Siri, pokreće aplikaciju Maps podnoseći zahtev glasovnom asistentu itd.

 

PRISTUP SVIM APLIKACIJAMA SA KOMANDNE TABLE

Pomoću CarPlay-a na vašem Lamborghini-ju moći ćete lako da pristupite svim svojim omiljenim aplikacijama sa komandne table: Waze, Coyote, Siri, Google Maps, Maps, Apple Music, Spotify, Deezer itd. I šlag na torti, komande na upravljaču su 100% kompatibilne!

Vaš Lamborghini nije kompatibilan sa Apple CarPlay? Ne paničite! Moguće je instalirati Plug & Play modul. To je jednostavno uređaj koji se instalira spajanjem konektora sa konektorima automobila. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odaberite modul koji omogućava ugradnju kamere za vožnju unazad.

Pronađite pravi modul koji vam omogućava da iskoristite Apple Carplay, Android Auto i Mirror Link u svom Supercar! Svi naši moduli nude bežičnu funkciju putem bluetooth-a i Wi-Fi-ja. Nema više kablova!

 

Naš modul : ovde