Carplay u DS3

Carplay u DS3

Carplay u DS3

Aplikacija CarPlay je sada dobra i zaista dostupna u Citroenu DS3. Sada je trenutak da počnete koristiti sve aplikacije dostupne na vašem iPhoneu u ovom automobilu. Koje funkcije nudi Apple CarPlay u Ds3? Kako instalirati Carplay na novom Citroenu? O ovome ćete saznati nešto više.

 

ŠTA TREBA URADITI NA CARPLAY U DS3?

CarPlay vam omogućava da uživate u mnoštvu Apple funkcija direktno na kontrolnoj tabli vašeg DS3. Ove funkcije su potpuno iste kao i one dostupne na vašem iPhone -u ili iPad -u. Možete da upućujete telefonske pozive sa CarPlay-a u svom DS3. Samo pokrenite poziv klikom na ikonu poziva na kontrolnoj tabli. Zatim možete aktivirati Siri da biste imali glasovnu komandu. Takođe, možete pisati poruke svojim najmilijima pomoću iste glasovne komande.

Na CarPlay -u možete da plovite između nekoliko zvukova odavde do tamo tako što ćete imati pristup najboljim radio stanicama na DS3. Ili možete da povežete Apple Music preko Wi -Fi -ja i slušate svoje omiljene pesme. Na CarPlay -u imate mogućnost da pratite navigaciju na GPS -u osim one na DS3. Međutim, imajte na umu da ne možete uživati u svim svojim iPhone aplikacijama na Carplay -u. Samo ćete iskusiti one koje su korisne tokom vožnje.

 

KAKO INSTALIRATI CARPLAY NA CITROEN DS3?

Da biste iskoristili mnoge gore navedene funkcije, potrebno je instalirati CarPlay na DS3. Zato morate da uspostavite CarPlay -DS3 vezu da biste to učinili. Na raspolaganju su vam dve opcije, bežična veza i povezivanje putem USB Carplay kabla.

 

Instalacija CarPlay -a na DS3 putem bežične veze

Da biste instalirali CarPlay na Citroen DS3 putem bežične veze, uverite se da je omogućena vidljivost vašeg iPhone -a. Da biste saznali, samo idite na postavke veze. Zato aktivirajte svoju vidljivost ako nije. Zatim pokrenite pretragu preko Bluetooth ekrana vašeg DS3. Aktivirani uređaji će se svakako pojaviti. Pritisnite marku svog telefona da biste uspostavili vezu. Od vas će se tražiti da unesete sigurnosni broj na konzolu vašeg DS3. Kada umetnete kod, potvrdite deljenje sa svojim iPhone -om. Čim se veza uspostavi, CarPlay početni ekran će se automatski pojaviti na vašem DS3.

 

Instalacija CarPlay -a na Citroen DS3 pomoću Carplay USB kabla

Osim bežične veze dostupne putem Bluetooth -a ili Wi -Fi -ja, CarPlay je moguće instalirati i putem USB kabla. Ovo je zapravo najjednostavnija opcija. Da biste to uradili, pomoću USB kabla za iPhone možete povezati DS3 kontrolnu tablu sa telefonom. Kada se povežete sa kontrolnom tablom, ekran vašeg iPhone -a će se prikazati na DS3. Zatim dodirnite ikonu Carplay i instalirajte. Videćete da se aplikacija automatski pojavljuje na ekranu vašeg Citroena. Tada ćete moći da uživate u najboljim pogodnostima iPhonea tokom vožnje.

Otkrijte sve naše Carplay module za Citroen u našoj prodavnici.