Carplay u BMW M8

Carplay u BMW M8

Carplay u BMW M8

Da biste poboljšali udobnost na svom BMW M8, ništa nije bolje od instaliranja Apple-ovog sistema u automobilu. CarPlay je tehnologija koja je sve popularnija među vozačima i to nije slučajno. Sve što vam treba je iPhone, CarPlay modul i gotovi ste.

 

ZAŠTO CARPLAY U VAŠ BMW M8?

Imati CarPlay u svom BMW M8 je garancija da imate sve što je potrebno za sigurnu vožnju i apsolutnu udobnost. Otuda uspeh Apple-ovog ugrađenog sistema.

Tehnologija koju je razvio brend a la Pomme omogućava vozačima da imaju desetine mobilnih aplikacija na ekranu svoje navigacije, kao što su Google Maps, Waze, Maps, Spotify, Tidal, Deezer, iCoyote itd.

I šlag na torti, vozač može da upućuje i / ili prima pozive bez potrebe da dodiruje svoj iPhone ili ekran navigacije. Jednostavna zvučna poruka glasovnom asistentu Siri i to je to. Šta više možete tražiti?

Podsećanja radi, Apple CarPlay je sistem koji je jednostavan za upotrebu i od početka, tj. Krajem 2016. godine, BMW je CarPlay proizvodio samo u bežičnoj mreži - sa Wifi antenom.

 

KAKO INSTALIRATI CARPLAY U BMW M8?

 

Aktivirajte Carplay :

BMW-i, iako su vrhunska vozila, ponekad nemaju originalnu Carplay opciju. Barem u to veruju vlasnici ovih vozila, a to je i ono što zastupništvo želi da verujete kako biste ostvarili veću prodaju. U većini slučajeva već imate predopremljenost (vozila samo nakon kraja 2016. godine), a naša usluga vam omogućava da je aktivirate i uživate u njoj za samo 199e.

 

Instalirajte Carplay modul :

Instaliranje Apple CarPlay modula u BMW automobile je dečija igra. Nema potrebe da zovete profesionalca!

Modul se vrlo savršeno integriše u automobil kao da ima originalnu CarPlay opciju. Da biste ga instalirali, jednostavno spojite konektore sa konektorima BMW-a i to je to.

 

GDE DA NAĐETE CARPLAY MODUL ZA VAŠ BMW?

Pronalaženje Apple CarPlay modula za vaš BMW M8 nije lak zadatak. Srećom ste došli na pravo mesto! Naša internet prodavnica nudi vam širok spektar modela. Da biste saznali više, pregledajte našu e-prodavnicu za ID7 modul.

Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate! Naš tim poseduje sva potrebna znanja koja će vas usmeriti ka pravom izboru. Štaviše, poslaćemo vam model koji najbolje odgovara vašem broju šasije. Naravno, ništa ne prepuštamo slučaju!