Carplay u BMW i3

Carplay u BMW i3

Carplay u BMW i3

Apple CarPlay je jedan od najpopularnijih sistema za automobile širom sveta, i to nije uzalud. Ali kako dobiti CarPlay u BMW -u i3? Da li jednostavno morate da ga aktivirate ili kupite modul da biste ga instalirali u automobil? Bacamo pogled!

 

AKTIVIRAJTE CARPLAY U BMW I3

Da biste Apple CarPlay imali u vozilu BMW i3, jednostavno morate aktivirati funkciju putem USB ključa koji odgovara broju šasije. Nema potrebe za panikom! Aktivacija se vrši za nekoliko sekundi.

Da li ste zainteresovani za ideju? Naša internet prodavnica vam daje USB ključ i aktivacioni kod za uživanje u svim funkcijama koje nudi CarPlay na vašem BMW i3. I povrh svega, naše cene su nenadmašne. Rešenje za aktiviranje je dostupno samo ako je vaš BMW i3 unapred opremljen Apple Carplay-om. Za više informacija kontaktirajte jednog od naših tehničara putem kontakt forme.

 

INSTALIRAJTE CARPLAY U AUTOMOBIL

Pored USB ključa, postoji još jedno rešenje da iskoristite prednosti CarPlay funkcija na BMW -u i3: instalirajte modul kompatibilan sa Apple tehnologijom. A ovo, bilo da imate mali ili veliki ekran, moguće je!

Pažnja! Izbor modula mora biti obavljen pažljivo. Da biste izbegli neprijatna iznenađenja, odlučite se za CarPlay modul sa NBT sistemom koji je dostupan u našoj online prodavnici. Štaviše, modul vam omogućava da instalirate kameru za vožnju unazad, pa čak i prednju kameru.

Instalacija modula se vrši za nekoliko minuta, pošto je u pitanju Plug & Play, priključivanjem konektora sa onima iz vozila. Savršeno se integriše u BMW, kao da je automobil opremljen originalnom opcijom CarPlay.

 

CARPLAY U BMW I3, KOJE SU FUNKCIJE?

CarPlay u vašem BMW -u i3 garantuje uživanje u mnoštvu funkcija koje će poboljšati vašu udobnost i sigurnost u vozilu. Tehnologija koju je razvila američka firma omogućava vam da upućujete pozive i šaljete poruke tokom vožnje, bez potrebe da dodirujete ekran navigacije ili iPhone. Jednostavno dajte komande glasovnom asistentu Siri na svom iPhone -u ili koristite kontrole na volanu za kontrolu glavnih funkcija Apple CarPlay -a.

CarPlay vam takođe stavlja na raspolaganje brojne aplikacije, uključujući Waze, Coyote, Siri, Google Maps, Maps, Apple Music, Deezer ... i Spotify.