Carplay u Beogradu

Carplay u Beogradu

Carplay u Beogradu

U Beogradskoj prestonici gužve su deo svakodnevnog života, posebno u 8 sati ujutru. Hiljade ljudi se automobilom voze do radnog mesta, univerziteta, koledža itd. Da biste izbegli gužvu u saobraćaju, toplo se preporučuje da imate u svom automobilu GPS aplikaciju, poput Waze. Da biste ga koristili, neophodno je da imate ekran osetljiv na dodir u svom vozilu. Za ovo ne postoji ništa bolje od odabira navigacije kompatibilne sa CarPlay tehnologijom. Zašto? Appleov sistem za automobile jedan je od najprodavanijih na svetu, posebno u Srbiji.

 

CARPLAY ZA IZBEGAVANJE GUŽVE U SAOBRAĆAJU

Kada se vozimo automobilom u Beogradu, toplo se preporučuje upotreba poznate aplikacije Waze. Ako imate CarPlay u svom vozilu, ovu aplikaciju možete da koristite sa kontrolne table.

Sa aspektom zajednice, Waze je poznat kao omiljena aplikacija vozača. Zasnovan je na jednostavnom principu: vozač u realnom vremenu vidi informacije o saobraćaju, nezgodama, kamerama za brzinu, komandama ... Dakle, može da izbegne gužve i stigne na odredište za nekoliko minuta.

Na Waze-u vozač takođe može da doprinese davanjem korisnih informacija koje upoznaje na putu. Na osnovu svih informacija koje dele beogradski korisnici, aplikacija preračunava rutu i ​​vozaču predlaže najbržu i najmanje zagušenu rutu. Cilj: uštedeti vreme izbegavajući crvene zone.

 

VOZITE SE SIGURNO U BEOGRADU

U Beogradu, kao i u bilo kom drugom gradu širom sveta, Apple CarPlay omogućava vozačima da voze sigurno i mirno. Drugim rečima, sistem u automobilu im omogućava da koriste desetine opcija za vožnju bez potrebe da drže telefon u rukama ili dodiruju dodirni ekran u automobilu.

Vozač može da koristi komande na upravljaču za puštanje muzike na bordu, pozivanje i još mnogo toga. Oni čak mogu da koriste Siri glasovnog asistenta da rade brojne stvari u vozilu.