Carplay test na navigaciji Alpine

Carplay test na navigaciji Alpine

Carplay test na navigaciji Alpine

Alpine je jedan od vodećih svetskih brendova navigacija. Nudi širok spektar proizvoda uključujući navigaciju. Sve ove vrhunske navigacije omogućavaju pristup Carplay-u u vašem vozilu. Otkrijte test Carplay-a na navigaciji Alpine u ovim redovima.

 

NAVIGACIJA ALPINES: NAVIGACIJA SA SAVRŠENIM DIZAJNOM I DOBROM KOMPATIBILNOŠĆU CARPLAY-a

Alpine navigacija je jedna od najboljih auto stereo uređaja prilagođena Apple CarPlay tehnologiji. Testiran je nekoliko puta među mnogim iDatalink Maestro kompatibilnim glavnim jedinicama. I dokazao je svoju efikasnost i pouzdanost. To je navigacija koja je dostupna u prilično atraktivnom dizajnu i jedva izuzetne veličine. Ima nekoliko karakteristika najnovijih tehnologija i njen interfejs se dobro uklapa sa CarPlay-om. Ovaj uređaj dolazi sa prilično brzim ekranom osetljivim na dodir koji olakšava navigaciju u automobilu. Štaviše, ikona menija Apple Carplay je lepo uvećana.

 

NAVIGACIJA VEOMA LAKA ZA UGRADNJU U CARPLAY TEHNOLOGIJI

Instalacija ove navigacije je prava blagodat za sve vozače. Uopšteno govoreći, veoma je jednostavan za instalaciju i još uvek je pravi način za pristup CarPlay tehnologiji. Posebno za automobile koji imaju ograničen prostor ispod kontrolne table. Štaviše, ova navigacija ima dubinu ugradnje od oko 3 inča, uključujući prednju ploču. To znači da izbegava dosadne modifikacije kontrolne table koje se mogu videti kada se montiraju konvencionalnie navigacije. Kao rezultat, Alpine navigacija je omogućena za CarPlay bez obzira na model automobila koji imate. Jedini uslov je da vozilo u pitanju ima Apple Carplay tehnologiju.

 

ALPINE NAVIGACIJA : ODLIČNA EGRONOMIJA ZA UPOTREBU NA APPLE CARPLAY

Bez obzira koji model navigacije imate, ona pokazuje izuzetnu ergonomiju na Carplay-u. Na prvi pogled, za razliku od konvencionalnih navigacija koje imaju svoj USB port u levom uglu, Alpine se instalira u desnom uglu. To ga čini lakim za upotrebu, čak i tokom vožnje, bez gubitka koncentracije. Takođe je opremljen tehnologijom glasovne kontrole koja vam omogućava da lako koristite Siri iz Apple Carplay-a. Kao rezultat toga, sve komande na Carplay-u možete izvršiti govorom. Možete da šaljete poruke i upućujete pozive sa ovom markom navigacije. Opremljen je ekranom sa kvalitetom slike koji vam olakšava parkiranje na podesivim parkiralištima. Konačno, ovo čudo brenda Alpine nudi besprekoran kvalitet zvuka zahvaljujući svojim vrhunskim pojačalima.

 

PRISTUPAČNA ALPINE NAVIGACIJA PO NAJBOLJOJ CENI

Test Alpine navigacije sa CarPlay tehnologijom je pravi uspeh. Iako svi aspekti ovog uređaja kombinuju efikasnost i pouzdanost sa Apple Carplay-om, njegova cena takođe ostaje povoljna. U stvari, ova navigacija je praktično jeftin kada uporedite njenu cenu sa konvencionalnim navigacijama. Samo pazite na ekran osetljiv na dodir sa zaštitnim filmom koji može da traje nekoliko godina.

Ukratko, Alpine navigacija CarPlay test je jednostavno uspešan. Njegova konfiguracija, dizajn, veličina i sve to dobro se uklapa u Apple Carplay tehnologiju.

Podsetimo, ako ne želite da priključite svoj iPhone na USB kabal na svom Alpineu, to možete učiniti tako što ćete priključiti naš bežični Carplay adapter. Apple Carplay će se automatski povezati, pa ostavite telefon u džepu ili torbi.