Carplay na navigaciju Audi RNS-E

Carplay na navigaciju Audi RNS-E

Carplay na navigaciju Audi RNS-E

Tehnologija se stalno poboljšava kako bi se ljudi osećali ugodno dok voze vozilo. Iz dana u dan nalazimo radove savršeno osmišljene za bezbednost i zadovoljstvo vozača. Veliki brendovi pridružuju se plesu i nude vrlo kvalitetnu opremu. Sistemi su razvijeni za sreću da putujete bez straha. Navigacija RNS-E Audi savršen je dokaz napretka tehnologije.

 

NAVIGACIJA RNS-E AUDI, ŠTA ZNAČI?

To je komponenta sistema za emitovanje zvuka ugrađenog u vozila. Automobilskog je tipa i može se naći i na čamcima, kamionima, autobusima, građevinskim mašinama, kamp prikolicama itd. Ovaj sistem vam omogućava da imate koristi od više stvari istovremeno.

Na primer, slušanje radio emisija, digitalnih ili analognih zvučnih zapisa na različitim medijima. Jednostavno rečeno, to je radio uređaj instaliran u automobilu. Treba napomenuti da je navigacija od 90 -ih godina postala nezaobilazna oprema u automobilu.

Veoma je koristna i evoluirala je od standardnih do mnogo modernijih funkcija. Više se ne radi samo o slušanju muzike i FM zvuka, već o prijemu i upućivanju poziva sa ovog audio sistema sa pametnog telefona ili Androida. Ili za povezivanje USB ključa, SD kartice, surfovanje ekranom osetljivim na dodir itd.

Navigacija za automobile je danas nesumnjivo najbolji saputnik tokom svakodnevnog putovanja. Opremljen je Bluetooth vezom koja vam omogućava navigaciju pomoću Android Auto -a ili gledanje video zapisa na ekranu osetljivom na dodir.

Navigacija u automobilu jednostavno poboljšava iskustvo vožnje. Čak i ne ometajući vašu koncentraciju na putu, ona isporučuje gomilu informacija u realnom vremenu: stanje na putu, vremenske prilike itd. Sistem se zasniva na osnovama: čuvajući vozače od smetnji koje mogu ugroziti njihovu vožnju.

RNS-E je trgovački naziv za Audijevu navigaciju za automobile. Kompatibilan je i sa pojačalima BOSE.

 

CARPLAY NA RNS-E AUDI NAVIGACIJI, DA LI JE TO MOGUĆE?

Primarna funkcija Apple Carplay -a je primanje i upućivanje poziva s jedne strane i razmjena poruka s druge strane. Dakle, uz pomoć hands-free kompleta multimedijalne stanice možete uživati u izvanrednom kvalitetu komunikacije.

Štaviše, zahvaljujući Siri, njenoj glasovnoj kontroli, vaše ruke se lako oslobađaju, omogućavajući vam da se u potpunosti koncentrišete na vožnju. Najbolje od svega, koji god manevar trebate izvesti, ne morate ulagati nikakve napore, samo recite Siri. Ovo se posebno odnosi na jednostavnost upotrebe i ergonomiju Carplay -a.

Mora se reći da njegove karakteristike nisu tako osnovne. Zaista, interfejs vam takođe omogućava reprodukciju muzike na različite načine. Reprodukujte sa liste za reprodukciju na svom iPhone -u ili to možete učiniti strimingom.

Međutim, Carplay u navigaciji Audi RNS-E i dalje je neizvodljiva stvar. To jednostavno nije moguće jer na zadnjoj strani navigacije nema utičnica koje omogućavaju uključivanje Carplaiy modula. Da bi to bilo moguće, bilo je potrebno da se stanica razdvoji na 2 dela, sa jedne strane ekran, a sa druge jedinice CD, SD i SD kartice. Nažalost, nije moguće koristiti Carplay na navigaciji RNS-E Audi.