Carplay na celom ekranu na mom BMW-u

Carplay na celom ekranu na mom BMW-u

Kako mogu da imam Carplay na celom ekranu na mom BMW-u?

Nedavno ste kupili BMW sa briljantnom opcijom od 1000 svetlih opcija koji čak ima i originalni Apple Carplay sa velikim originalnim ekranom. Veliki ekrani nazvani „Professional“ veoma su privlačni jer nude svestranu udobnost korisnika. Nažalost, to nije slučaj sa funkcijom koju svakodnevno koristite: Apple Carplay.

Zaista, imate Apple Carplay koji zauzima malo više od polovine vašeg velikog ekrana. Gotovo prazan prostor prikazuje samo kompas ili ime povezanog iPhone-a. Što je zaista beskorisno.

Iznad, slika onoga što zaista očekujete da dobijete kada govorite o Apple Carplay-u na nemačkom premium BMW-u.

Kako da stignemo tamo? Verovatno ste se često susretali sa trgovcem koji vam kaže da je nemoguće izvršiti bilo kakve modifikacije, ali budite uvereni, postoji mogućnost koja vam je otvorena.

Zapravo, naša web stranica Povoljne-navigacije ima rešenje nudeći vam USB spreman za uključivanje u vaš USB slot u vašem BMW-u. Postupak je jednostavan: priključite USB, ekran se ponovo pokreće i spreman je, možete ukloniti USB i uživati u svom ekranu u celini.

Pre svega, morate znati verziju softvera da biste mogli da izvršite ovaj postupak.

Kako možete da proverite koju verziju imate?
Idite na Navigacija -> Pritisnite dugme Opcije -> Izaberite postavke navigacije -> Pomerite se nadole i Verzija -> Izaberite informacije o verziji.

Prvo proverite svoju verziju: NBTevo_A do NBTevo_N: ova promena neće biti efikasna.

Za verziju NBTevo_P ... Q ... R ... i tako dalje: OK

Evo linka našeg proizvoda: BMW Carplay preko celog ekrana.