Carplay i lažne informacije

Carplay i lažne informacije

Kao stručnjaci Carplay sistema morali smo da reagujemo na članke na nekim IT specijalizovanim sajtovima koji omalovažavaju upotrebu Carplay-a, nema drugih reči.

Napraviti članak jer platformi nedostaje inspiracije a ponestaje ideja nije fer... U ovo vreme koronavirusa i obuzdavanja, bilo bi zaista pametno zapitati se da li je zaista hitno testiranje Carplay-a.

Ili, podsećamo drage korisnike da je Carplay veoma „siguran“ sistem, jer pametni telefon nemate u rukama, već na originalnom ekranu. Pored toga, glasovni asistenti (poput Siri) podržavaju našu tezu. Da li su proizvođači zaista mogli da integrišu sistem koji je opasan za korisnika sa svim udruženjima puteva na leđima proizvođača? Tada bi BMW, Mercedes, Audi i svi ostali takođe morali da uklone Bluetooth i sve ekrane komandne table, uključujući nova digitalna brojila, jer manje gledamo na put.

Iznad svega, odgovorno ponašanje je pre svega najviša sigurnost za svakog pojedinca i za druge. Zato vas molimo da prvo obratite pažnju na ono što ste pročitali. Znamo da oštar um naših kupaca i korisnika Carplay-a ne bi pao tako loše ako bi pogrešno razumeli članak.

Carplay se može koristiti sa originalnim sistemom vašeg vozila. Ne zamenjuje vaš trenutni sistem, ali je dodatna opcija. Možete da pokrenete Carplay ili Android Auto kao radio i zaustavite ga da biste radili nešto drugo.