Carplay i Deezer

Carplay i Deezer

Carplay i Deezer

Krajem 2015. godine, Deezer je ažurirao svoju aplikaciju dostupnu u App Store-u, koja je konačno postala kompatibilna sa Apple CarPlay-om. Vozači sada mogu da slušaju Deezer za volanom sa komandne table, putem svog iPhonea.

 

ZAŠTO DEEZER U CARPLAY-u ?

Zahvaljujući Deezeru u CarPlay-u, vozač može bezbedno da sluša svoje omiljene pesme. Štaviše, ova aplikacija je dostupna na odabranim vozilima i navigacijama, počevši od iOS 7.1.

Imati Deezer u vozilu garancija je da ćete slušati albume, plejliste i numere, čak i bez mreže sa prethodno preuzetom muzikom. Vozač takođe može da koristi prilagođenu radio funkciju Flow i pronađe Deezer mikseve koji najbolje odgovaraju vašem trenutnom muzičkom raspoloženju.

 

APLIKACIJA ZA ISPUNJAVANJE PUTOVANJA

Deezer je verovatno najbolja aplikacija za podešavanje ritma vaših putovanja. Nedavno je aplikacija dodala opciju ponavljanja u Apple CarPlay. Drugim rečima, korisnik može nekoliko puta zaredom da sluša muziku koja mu se sviđa aktiviranjem opcije ponavljanja za numeru, album ili listu pesama. Novo dugme omogućava vam da iznova i iznova slušate omiljene pesme u automobilu.

Pored toga, Deezer podržava 3D Touch, posebno Quick Actions (samo na iPhone 6S). Na ovaj način vozač može jače da pritisne aplikaciju Deezer da bi pristupio nekoliko tema, a da čak ni ne mora da otvori aplikaciju.

 

PODRŠKA SIRI

Od iOS-a 12, vozači mogu imati prečice za Siri. Drugim rečima, mogu da se pozovu na Appleov glasovni čarobnjak i zatraže da pokrene Flow na Deezeru, omiljene pesme ili pušta nasumično odabranu muziku, bez potrebe da dodiruju iPhone ili ekran navigacije. Takođe mogu da isključe eksplicitnu muziku aktiviranjem namenske opcije u podešavanjima.

Imajte na umu da Deezer (za razliku od Apple Music) omogućava slušanje besplatne muzike sa oglasima i nekim ograničenjima, poput Spotify-a. Štaviše, imajte na umu da je CarPlay rezervisan za pretplatnike Deezer Premium + i Deezer Elite. Takođe treba da znate da je neophodno imati vozilo koje nudi CarPlay kompatibilnost.

Svi naši CarPlay moduli integrišu Deezer aplikaciju.