Carplay Audi MIB3

Carplay Audi MIB3

Carplay Audi MIB3

Sada je moguće nastaviti sa održavanjem starih navika dok vozite svoj Audi MIB3. Svojim omiljenim aplikacijama možete pristupiti sa ekrana automobila sa samo nekoliko klikova zahvaljujući Carplay -u. Hajde da saznamo više o ovom malom tehnološkom čudu koji vam olakšava život.

 

CARPLAY : ŠTA JE TO I ČEMU SLUŽI?

Carplay je tehnologija koja se poziva na Appleov standard i nudi vam mogućnost pristupa nekoliko aplikacija sa ekrana vašeg automobila. Pomaže vam da pristupite smanjenom iOS interfejsu i omogućava vam da s lakoćom upućujete pozive, primate poruke i šaljete ih. Aplikacije koje se mogu koristiti preko ovog uređaja uključuju Waze, Coyote, Siri, Google Maps, Maps, Apple Music, Spotify ili Deezer itd. Ova tehnologija je jednostavno revolucionarna i omogućava vam da upravljate svojim poslovanjem čak i tokom vožnje, odnosno bez strah od odvraćanja pažnje od potrebne koncentracije tokom vožnje. Sa takvim uređajem mogu se koristiti komande na volanu.

 

KAKO FUNKCIONIŠE CARPLAY AUDI MIB3?

Apple Carplay modul za vaš Audi sa MIB sistemom zasnovan je na Siri. Osnovni raspored koji vam omogućava postavljanje komandi bez ometanja u vožnji. Carplay je kompatibilan sa mnogim prestižnim i luksuznim markama automobila. Omogućava pristupačniju i lakšu navigaciju Mapama. U isto vreme, omogućava vam ne samo da razgovarate sa svojim najmilijima, već i, pre svega, da pristupite multimedijalnim opcijama: puštate muziku i gledate video zapise. Ove funkcije su moguće putem velikih ikona koje će biti prikazane na ekranu vašeg automobila i glasovnim komandama. Carplay može raditi sa širokim spektrom aplikacija koje su deo iOS13. Takođe radi sa iHeart, Radio, Whatsapp, Spotify i Audible. Čitanje audio knjiga je takođe moguće.

 

KAKO KORISTITI CARPLAY U SVOM AUTOMOBILU?

Sadržaji koje nudi Carplay ne odnose se na sve automobile. Pre nego što počnete da razmišljate o instaliranju, važno je da se uverite da je uređaj kompatibilan sa vašim automobilom. To znači da za marku Audi ne morate brinuti o tome. Jednostavno se morate osloniti na korisnički vodič da biste imali potrebnu proceduru da bi Carplay radio u vašem automobilu.

Zaključak

Carplay je dostupan već nekoliko godina i veoma je inovativan uređaj koji se može koristiti za iskustvo vožnje bez premca. Ova tehnologija oduševljava više vozača automobila zbog objekata koje im ljubazno stavlja na raspolaganje. Varijante ovog alata čine njegovu upotrebu još zanimljivijom. Gigantski Apple nudi ga svojim korisnicima kako bi im omogućio da uživaju u boljoj udobnosti u svom automobilu. Kao rezultat toga, vožnja postaje veoma prijatna, jer je pristup ekranu vašeg automobila radi boljeg uživanja u funkcionalnostima vašeg vozila jednostavno prijatan.