CarBridge, šta je to?

CarBridge, šta je to?

CarBridge, šta je to?

Danas je trend da imate pametan automobil koji vam daje pristup nekoliko funkcija. Dakle, ako Carplay oduševi više od jednog vozača automobila, CarBridge ih zavodi još više. Korisnici visoko cene njegove karakteristike iz nekoliko razloga. Pre nego što pređemo na razloge, hajde da saznamo šta je CarBridge. Ostanite fokusirani!

 

CARBRIDGE: ŠTA JE TO?

CarBridge je veoma korisno podešavanje za različite korisnike Carplay -a. Uz Carplay, uživanje u iOS ekranu na ekranu vašeg automobila je moguće. Međutim, CarBridge vam omogućava da pokrenete aplikacije po svom izboru sa svog iPhone -a i da ih imate direktno na ekranu automobila. Da biste to uradili, važno je da su predmetne aplikacije već instalirane na vašem telefonu. Dakle, CarBridge je ovo podešavanje koje vam omogućava pristup, na ekranu vašeg automobila, aplikacijama po vašem izboru. Ovaj veoma moćan i revolucionaran alat ažuriran je na iOS -u 12. To mu omogućava pristup nekim aplikacijama koje nisu na Carplay -u ili koje Carplay ne podržava.

 

KRATKA ISTORIJA CARBRIDGE

Na samom početku, CarBridge se proslavio sa iOS 11. Vrlo brzo su njegovi uslužni programi bili jednoglasni i osvojili su mnoge korisnike jer je u stvarnosti ovo podešavanje pomoglo i nastavlja da pomaže korisnicima aplikacija kao što su Waze, Google Maps itd. CarBridge je za kratko vreme postao pregledna ili poboljšana verzija Carplay -a koja je čak imala problema sa pristupom gore pomenutim aplikacijama.

Kada već imate CarBridge, ažuriranje sa podrškom za iOS 12 je besplatno. S druge strane, ako sada planirate da upoznate ovo malo čudo, bilo bi bolje da planirate da potrošite oko 5 evra da biste ga dobili. U tu svrhu je dostupan na Cydia sa izvora https://repo.chariz.io

 

POSEBNOST CARBRIDGE

CarBridge je podešavanje ili ako to ne uspe, funkcioniše kao takav. Zaista, to je veoma važan saveznik koji vam pomaže da unesete bilo kakve promene u dati sistem. Takođe vam omogućava brz ili pojednostavljen pristup navedenom sistemu i izbegava da morate da prođete kroz dugu i dosadnu proceduru pre nego što krenete. Podešavanje je jednostavno optimizator performansi. Dakle, način rada CarBridge -a, zasnovan na podešavanju, nudi brze, jednostavne i vrlo efikasne formule za poboljšanje funkcionalnosti nekoliko sistema, kao i aplikacija koje možete lako koristiti sa ekrana vašeg automobila.

 

ZAKLJUČAK

Nakon Carplay -a, CarBridge je moćan alat koji svojim korisnicima nudi prednost pristupa prijatnom nizu aplikacija sa ekrana automobila. U stvari, ovo podešavanje je alat za optimizaciju performansi koji je dostupan onima koji to žele kako bi im obezbedili brzinu i efikasnost na dnevnoj bazi. Ovaj alat je ažuriran na iOS 12 iako je prvobitno razvijen ili podešen sa iOS 11. Lep način da se potvrdi njegova korisnost.