Car net za Volkswagen, šta je to?

Car net za Volkswagen, šta je to?

Car net za Volkswagen, šta je to?

Kaže se da onaj ko ima informacije poseduje svet! Pozivajući se na ovu izreku, Volkswagen je razvio veoma inovativan sistem koji omogućava korisnicima brenda da budu stalno informisani gde god da se nalaze. Car net je alat koji se lako može dodati brendu u korist vozača vozila. Stoga ovaj sadržaj ima za cilj da vas bolje prosvetli o ovoj inovaciji koju pokreće Volkswagen u oblasti automobilske tehnologije. Uživajte u čitanju!

 

CAR NET VOLKSWAGEN : ŠTA JE TO?

Car Net je potpuno električni, sve povezan uređaj koji vam pomaže da pristupite informacijama iz celog sveta sa vašeg Volkswagenovog vozila, bez obzira gde se nalazite. Bilo da ste kod kuće, na putu ili bilo gde drugde, Car Net je revolucionarni alat koji vas povezuje sa svetom. Ovaj sistem mrežnih usluga Volkswagen je postavio da bolje služi svojim korisnicima. To je zapravo sažeta verzija tri velike porodice usluga koje ste pozvani da otkrijete upravo ovde.

 

APP CONNECT : PRVA KOMPONENTA MREŽE ZA AUTOMOBIL

Volkswagen traži načine povezivanja sa svim sistemima pametnih telefona na tržištu, uključujući iOS. U tu svrhu, brend se opremio sistemom koji radi sa Android auto, Apple Carplay i Mirror Link. "App connect" je tako prisutan na skoro svim modelima brenda i oduševljava korisnike i vozače Volkswagenovih vozila.

 

SECURITY & SERVICE : DRUGA KOMPONENTA MREŽA ZA AUTOMOBIL

„Security & Service“ je komponenta Car Net -a koja obezbeđuje i povezivanje i sigurnost sredstava povezivanja ili kanala sistema mrežnih usluga Car Net. Ovaj paket nudi funkcije poput upućivanja hitnih poziva čim dođe do nezgode. Takođe, zahvaljujući ovom paketu moguće je kontaktirati pozivni centar brenda radi brze i daljinske dijagnoze dotičnog vozila. Ovo će vam poslati uslugu kvara ako se nađete u situaciji koja to zahteva.

Sistem takođe kontroliše zdravstvene preglede putnika u vozilu marke, kao i daljinsko upravljanje efikasnim zatvaranjem vrata, upravljanje sirenom itd. Na kraju, treba zapamtiti da paket pruža mogućnost definisanja područja pokrivanja unutar kojeg se vozilo mora voziti, a ako je potrebno, bićete obavešteni o tome.

Guide & Inform: treća i poslednja komponenta Car Net -a

Ovo pakovanje je, kako mu ime kaže, proizvođač i pomagač. To je zapravo vodič koji vam pomaže da brzo odredite najoptimalnije rute koje su vam na raspolaganju tokom različitih putovanja Volkswagenovim vozilima. Od kuće i pre nego što krenete na put, možete da definišete svoju rutu i ​​uštedite dragoceno vreme.