BMW FSC kod, šta je to?

BMW FSC kod, šta je to?

BMW FSC KOD, ŠTA JE TO?

Vozači BMW-a napamet znaju šta je FSC kod. Za one koji ne znaju šta je to, ovaj vodič je od velike pomoći. Hajde da zajedno saznamo šta je BMW FSC kod. Idemo!

 

BMW FSC kod ukratko

Kada želite da ažurirate navigacionu mapu dostupnu na vozilima nemačke marke, neophodno je da imate FSC kod. Bez koda nije moguće pokrenuti ažuriranje.

Podsećanja radi, postoje dve vrste FSC kodova:

- FSC Životni vek: kada budete koristili ovaj kod u BMW vozilu, on će ga zapamtiti i budućem ažuriranju navigacione mape neće biti potreban kod.

- FSC Single: to je kod koji se može koristiti samo jednom. Kada u budućnosti želite da ažurirate svoju navigacionu karticu, neophodno je kupiti novi FSC BMW kod.

Podsećanja radi, BMw vrši dva ažuriranja godišnje. Zbog toga je važno kupiti FSC kod da biste ažurirali mapu puta i da se nikada ne biste izgubili na putu.

 

Izaberite naš FSC kod

Ako tražite BMW FSC kod za ažuriranje navigacione mape instalirane na vašem BMW-u, došli ste na pravo mesto!

Naša internet prodavnica vam daje FSC kod za brzo i efikasno ažuriranje navigacione mape vašeg BMW-a.

Povoljne-navigacije će vam poslati kod e-poštom u PDF formatu, za manje od 24 sata. Nema potrebe za panikom! Svaka šifra je 100% zagarantovana. I šlag na torti, naša cena prkosi svakoj konkurenciji.

Molim obratite pažnju! VIN broj je neophodno poslati e-poštom.

Podsećanja radi, naš kod je kompatibilan sa svim F-serijama i većinom E-serija. Da biste saznali da li je vaš BMW kompatibilan ili ne, samo pogledajte našu web stranicu. Takođe nas možete kontaktirati da biste postavili svoja pitanja.